Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

jingle bells etc

Sen lisäksi että neulon jo joulukalenteria, on mennyt vähän muutenkin jouluhommiksi :D Mähän en siis ole aiemmin jaksanut mitään joulujuttuja asuntooni laittaa mutta tämä vuosi on eri asia koska oikeesti oon kotona muutenkin kuin nukkumassa tai lukemassa Facebook-päivityksiä.

Joten siis kun oli hyvä tarjous valokuvista ja olin teettämässä muitakin kuvatuotteita, pistin samalla tilaukseen Polaroidin näköisiksi muokattuja jouluhenkisiä kuvia koska suunnitelmissa on tällainen polaroid-kuusi kuin tämän linkin takana, klik. Mutta älkää peljätkö sillä en ole laittamassa noita seinälle ennen joulukuuta ;)18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Mä tilasin vielä enempi kuin tuossa inspiraation lähteessä oli jotta voin tehdä isomman kuusen, haha :D

   Poista
 2. Hauska idea ja kuvat näyttää niin kivoilta! :)

  VastaaPoista
 3. Mistä tuollaisia kuvia saa teetettyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normaalisti teetin kuvat kuten kuvia nyt yleensä teetetäänkin :D Muokkasin ne koneella ensin Polaroidin näköisiksi vain :)

   Poista
 4. Hei, siistii, pitäsköhän miunkin? Motivoisi ainakin teettämään kuvia, kun muuten sen suhteen on aina niin saamaton.

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mullakin on hirveesti kuvia teettämättä. Tai siis kun oon aatellut että teetän mieluummin kuvakirjoja koska vievät vähemmän tilaa kuin albumit joita on nyt jo aivan tajuttomasti vaikken ole vuosiin teettänytkään albumeihin asti mitään (kaikki kuvat on kumminkin varmuuskopioituina joten ei silleen paniikkia).

   Poista
 5. TAASKO SE KISSSA PELEHTII!! X)

  VastaaPoista
 6. Hauska idea! Mulla on kuuden vuoden kuvat teettämättä, nyt valikoituisi jo aika tiukan seulan läpi jos vuodesta 2006 saakka teettäisin... Tahtoisin kyllä, pidän paperikuvista. Mutta mitä enemmän aikaa kuluu, sitä suuremmalta urakka tuntuu!

  VastaaPoista
 7. Kiva idea tuo polaroid-kuusi. Meillä on tehty vastaavanlainen vuosittain saapuneista joulukorteista. Joitain ihanimpia kortteja säästän vuodesta toiseen, niistä tehdään kuusen latvus. Uudet kortit pääsevät alaoksiksi korttikuuseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtis tuo joulukorttikuusikin! Me saadaan aika vähän kortteja ja yleensä ne on kaikki erikokoisiakin mutta periaatteessahan niistäkin voisi jotain värkätä koska tietenkin mulla on kaikki vanhatkin kortit tallella ;)

   Poista
 8. Kiitos taas yhdestä mahtavasta ideasta - jos saisin tämän vastineen seinälle vaikka jouluna 2014. ;-)

  Suunnilleen sen verran aikaa meni edellisenkin sinun idearikkaasta ja hauskasta blogistasi lainatun idean toteuttamiseen. Nyt ne ovat vihdoin ikkunassa: http://kaloriinankamari.blogspot.fi/2012/10/se-on-ikkunassa.html

  Muistaakseni esittelit omasi joskus vuonna 2010...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanat verhot!!! Ja ihanaa, sydäntä lämmittää aina kun joku on inspiroitunut mun tekeleistä :)

   Poista
 9. Tuohan on juuri loistava idea! Itse taidan kyllä tyytyä Ikean muovikuuseen 8D Aion muuten ottaa kuvia omasta joulunvietostani omaan LiveJournal- blogiini, nyt kelpaa kun sain vanhemmilta heidän vanhan mutta hyväkuntoisen kameran :3

  VastaaPoista