Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

Trashion!

Jes, vihdoinkin tämä Outi Pyyn kirja oli saapunut paikalliseen kirjakauppaan. Joka päivä siellä käynyt kytiksessä. Mietin jo että pitäisi olla pienet kiikarit joilla voisi katsoa ovelta suoraan sinne käsityöhyllyyn niin ei tarvisi änkeä vaunujen kanssa aina sinne raivoomaan että ei tartte väistää, perhana :D

14 kommenttia:

 1. Minäkin ostin. Enhän minä mikään fashionista ole, saatikka trashionista, enkä pukeudu kettinkeihin enkä mustaan nahkaan... mutta jotakin ihan vastustamatonta tuossa kirjassa on. Ja ideoitahan voi soveltaa vaikkapa omaan tätityyliin. Sitä puhvihihapuseroa tekisi mieli kokeilla. Ja repiä vaikka jokunen teepaituli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, Outsapop-blogin jutut ei oo yhtään mun tyylisiä mutta tuo kirja oli silti aivan pakko saada :) :) Tietenkin niitä voi soveltaa omaankiin tyyliin ja kirja oli muutenkin kiva kun siinä oli niin kaikenmoista. Ja se on aina kivaa kun joku bloggaaja, jonka blogia on seurannut, julkaisee kirjan. Semmoset on pakko saada :D

   Poista
 2. never hööd about nettikauppa? :D saa jopa ilmestymispäiväksi kotio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluun kannattaa paikallista kirjakauppaa jotta sellainen palvelisi meitä jatkossakin :)

   Poista
  2. Loistava vastaus! Vaikka netistä saa kaikkee, kannattaa miettiä myös tulevaisuuden kannalta, mitä haluaa kannattaa ja mitä ei. Kaikki paikalliset palvelut häviää, jos niitä ei kukaan käytä. Ja sitten on turha itkeä enää niiden perään, takaisin eivät tule.

   Poista
  3. Joo tuo paikallinen kauppakeskus oli muutama vuosi sitten siinä pisteessä että tuntui että melkein kaikki kaupat lopetti. Rupes ahdistaan että tuleekohan siitä sellainen ostari jossa on vaan R-kioski ja Alepa joten koin ns. herätyksen että kannattaa ehkä suosia sitä niissä asioissa mitä sieltä saa :) Onneksi kauppakeskuksella menee taas paremmin eikä tyhjiä liiketiloja näytä olevan :)

   Poista
 3. Mä oon hirveen huonosti tutustunut Outsapopan juttuihin, mutta tuota kirjaa pitää kyllä käydä vähän vilkuilees jos vaikka tarttuis mukaan...jotenkin aattelen että (lähikirjakaupan tukemisen lisäksi :) on hyvä tukea suomalaista muotoilua/designia :)

  Hei, haastoin muuten sut oman blogin puolella, osallistua voi vaikka päänsisäisesti listailemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, suomalaista muotoilua kannattaa ehdottomasti tukea :) Ja kirja on tosi monipuolinen kyllä joten suosittelen :)

   Ja ooh, tollasta haastetta nyt tarvitsinkin kun on aika perse viikko takana. Jospa huomenna paneudun sitten siihen :)

   Poista
 4. Tuo kirja täytyy tosiaankin saada! Kävin sitä jo vilkuilemassa Stockan hyllyillä, mutten kiireessä löytänyt. Uusi reissu siis johonkin toiseen kauppaan! Mun sisäinen trashionistani on lähinnä wannabe-asteella... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ärsyttävää jos haluu jonku uutuuskirjan (tai minkä tahansa muun uutuusasian) ja sit sitä ei oo kaupoissa! :D

   Poista
 5. Jei! Täytyy käydä ostamassa itsellekin.

  VastaaPoista
 6. Mä kävin jo selailemassa kirjaa kaupassa. Pitäis käydä uudestaan, että saisin päätettyä, että käyttäisinkö rahaakin siihen.

  VastaaPoista
 7. Näin tuollaisen Kampin Suomalaisessa Kirjakaupassa ja heti tuli Terhi mieleen :D

  VastaaPoista