Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2012

Hätä keinot keksii

Jukkis hyppäsi myöhään eilen illalla hyllyn päältä pöydälleni ja nyt on koko huone mullassa. Se ei pysynyt enää pystyssä joten jotain oli keksittävä ja heti. Mielestänin todella nerokas ratkaisu josta saa kiittää miestäni joka toimi äärimmäisen stressaavassa "NYT JUMALAUTA JOKU MIKÄ TAHANSA KUKKAKEPIN VIRKAA AJAVA ASIA TÄNNE JA VÄHÄN ÄKKIÄ!!!" -tilanteessa

ENNEN:

JÄLKEEN:

(Enkä sitten kestä kuulla yhtään arvostelua tuon kasviparan vänkyryydestä. Se on mummuni entisen jukkapalmun latva, joka oli kasvanut kattoon asti ja lähtenyt vääntymään kun tila loppui kesken. Se on äärimmäisen tunnearvokas minulle eikä mua haittaa ollenkaan se että toisinaan se on vähän amppelimallinen mutta nyt näiden uusien keppiviritelmien ansiosta se sojottaa taas onnellisena kohti kattoa. Eli kyse ei ole siitä ettenkö ymmärtäisi että sitä pitää käännellä aina eri puolta valoa kohti vaan siitä että se pääsi yllättämään kasvullaan asunnossa jossa ei ollut enää aikoihin ketään asunut.)

24 kommenttia:

 1. Aattelin vain kertoa että seuraan blogiasi, se on kiva. Mullakin on keskosena syntynyt poika (nyt 9kk).En osaa kutoa ja virkkaus/ompelu on siinä ja siinä, mutta sisustusjuttusi ja vauvatavarat ovat hienoja. Lisää niitä, käyn katsomassa taas mallia ja haaveissani toteutan ne joskus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät :) Ja voi sentään, terkkuja pojalle! :)

   Poista
 2. Toi palmuhan on just ihana ku se ei oo ihan suora!! :)

  VastaaPoista
 3. ... ja nyt voit sanoa ihan rehellisesti kaikille ihmisille, että sun mies on ihan kukkakeppimies. Kun hätä on suurin, löytyy keppejäkin yllättävän läheltä. Tässä se nyt jälleen kerran nähdään, mitä iloa ja hyötyä miehistä on - ja tämä yksilö kykenee toimimaan jopa äärimmäisen paineen alaisena. Peukutan.

  VastaaPoista
 4. Huh, mies parka. Mutta hyvin handlattu kriisitilanne. Mä olen kerran pelastautunut yhdestä kriisistä samalla lailla. Kun tyttö oli pieni ja keijukaisleikit meneillään ja taikasauva häviksissä, kauheaa! Irrotin ton välipuun henkarista ja se kelpasi sellaisenaan. Ja ei kun taikomaan.

  VastaaPoista
 5. Näyttää muodoltaan ihan meidän jukkapalmulta :) Silläkin on vähän ongelmia pystyssä pysymisen suhteen, mut vielä on pärjätty ilman keppejä.

  VastaaPoista
 6. Tukikepit ovat todella tarpeen etelän kasveilla näin pohjoisessa. Miten sitä voiskaan ilman aurinkoa kasvaa ;)

  VastaaPoista
 7. Hätä (usein parhaat) keinot keksii!

  VastaaPoista
 8. Ihana Jukkapalmu ja mainio kukkakeppi-idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kepit on kyllä ihan parhaita, valmiiksi viisto pääkin niin uppoaa hyvin multaan!

   Poista
 9. Tiedän tunteen!! Mullakin oli hyvin tunnearvokas vänkyrä-Jukka (olin saanut sen 15-vuotislahjaksi, kasvi oli siis aika iäkäs) joka yritti sinnikkäästi itsemurhaa hyppäämällä ulos ruukusta. Virittelin kaikennäköistä aika pitkään kunnes vihdoin päästin sen tuskistaan ja jukkien taivaaseen. Noihan on ihan tyylikkäät kukkakepit, hyvä pitää mielessä, koska jostain syystä tätä ruukusta ulos hyppimistä esiintyy joka toisella mun huonekasveista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysyy muut kasvit purkeissaan mutta ehkä siksi ettei ne oikein kasva kun en jaksa koskaan vaihtaa multia tai antaa mitään ravinteita, hyvä jos kastella :D

   Poista
 10. Hymy huulillani.
  Kukkamullat järjestävät ylläreitä.
  Voi heitä, joilla ei siisteysvimman vuoksi
  ole lainkaan kasveja kodissaan.
  Mahtaa olla yllätyksetöntä ja tasaista.
  OIva viritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi mullat viikonlopun yli tuonne kun olin reissussa. Huh huh, tarttis varmaan pikkuhiljaa ruveta siivoon niitä :S

   Poista
 11. Moikka!

  Haluaisin vinkata sulle tälläisestä sivustosta, kuin Henkireikä. Yksinkertaisena ideana on kerätä yhdelle sivustolle helppoja ja edullisia lahjaideoita. Sivusto on vielä alkutaipaleella ja kävijöitä tarvitaan. Kävijät voivat myös itse ehdottaa ja jakaa ohjeita sivustolle, jotta saamme siitä mahdollisimman monipuolisen. Jos haluat käy katsomassa ja olisi kiva, jos viitsisit kaverillekkin vinkata!

  http://parhaatlahjat.webs.com/

  Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 12. myös pitkät neulepuikot on käteviä jos toinen on mennyt rikki tai hukkunut parista on toinen päässyt meillä kukkakepin virkaan.

  VastaaPoista