Sivut

torstai 11. lokakuuta 2012

Kerä pop up

Tampereen ihanimmaksi lankakaupaksi kutsuttu Kerä on tämän viikon Helsingissä Torikortteleissa Kiseleffin talossa pitämässä pop up -kauppaa. Olin paikalla eilen kun vuorossa oli bloggaajien ilta :) Oli  hauskaa nähdä sellaisia bloggaajia joiden kasvoja ei olisi mitenkään tunnistanut muuten vaikka heidän blogejaan seuraakin. Eikä tarvinnut neuloa kuivin suin eikä lähteä tyhjin käsin kotiin. Harvinaista herkkua käsityöbloggaajille :) ;) Kauppa on auki lauantaihin asti, kannattaa ehdottomasti poiketa käymään ja jäädä neulomaan. Nyt kun siis pk-seutulaisillakin on mahdollisuus, nuo Tampereen kaupassa asioivat kun aina bloggaavat kun Kerässä käyvät (ensimmäistä kertaa) :D


6 kommenttia:

 1. Miten voi sipsutella ja neuloa samaan aikaan??? ehkä käsityögurulta onnistuu toikin.
  Sitten kun itse viel löytäs inspiraatiota ja uskoa ja aikaa alkaa väkertää jotain sukkaa tai lapasta. Ehkä ens kerralla tartunkin kutimiin punkkulasin sijaan tai sit vaiks molempia...voi kyl suurentaa virheiden mahdollisuutta ja mönkään menoa, kun toi lasin kallistelu sujuu multa niin paljon paremmin.

  Mulla on oikeesti niin hyvä mieli, et sulla oli kiva ilta omillasi. Nyt kun saat hyvän flown päälle, niin ehkä jatkossa tulee irtauduttua useamminkin tai no säännöllisemmin.

  Tiuhti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti :D Tosin ite taisin vedellä vaan vaahtokarkkeja kun sipsit oli vähän kauempana ;) Tuli mullakin virheitä siinä viinin juonnin lomassa eikä hämärässä nähnyt mustaa neulosta purkaa mutta ei se niin justiinsa ole ;)

   Poista
 2. Ihana kerä kassista pilkistää. <3 Miekin haluan johku ihanaan lankakauppaan! Kylläkin vietän juuri olosuhteiden pakosta (lue: persaukisena) En osta mitään -lokakuuta jota jatkan varmaan Ostan vain pakon edessä -marraskuulla..Ja lankojakin on, ettei tarvii neulomatta olla.

  VastaaPoista
 3. Niin ja 15.08 Anonyymi ol Annikkainen, joka on blogiton. :(

  VastaaPoista
 4. Kerä on kyllä aivan ihana! Taas tänään kävin tuota samaista kassista pilkistävää lankaa hipeltämässä, ehkä ensi kerralla se lähtee mukaan...

  Sulla on ihan mahtava blogi! :)

  VastaaPoista