Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vaunusuojariepu

No niin, aloin tosiaan neuloon vaunusuojaa jos joku päivä huomaan että sellainen olisi tarpeen niin ei sitten tarvi turvautua kusiharsoon ja pyykkipoikiin. Käytän Ravelrystä bongattua elephant family baby blanket -ohjetta mutta teen siitä sen kokoisen kuin se Kurtis Baby Peace -designsuojus on (en jaksa etsiä mitään linkkiä tähän, googlettakaa jos jäi mietityttään). Ja teen lyhyemmät nuo sileät osat eli elefanttiraitoja tiheämmin kuin ohjeessa. Elefanttikuvion rei'istä siis sitten viimeistään pääsee happimolekyylit sisään ja hiilidioksidit ja mahdolliset metaanipäästöt ulos. Neulos itsessäänkin on harvaa eli ei sinne luulisi tukehtuvan. Tämän kiinnittämiseen aion varmaan käyttää jotain suihkuverhorengas-tyyppistä ratkaisua, ajattelin yläreunaan tehdä reiät sitä varten.Tiesihän sen että onnistuin mokaan noi kuviot, neljästä norsusta kahdessa näyttäisi olevan virheitä eikä niitä kyllä norsuiksi tunnista mitenkään mutta kaksi onnistui. Tuskin vauva siitä välittää. Ainakaan en aio purkaa! Seuraavassa raidassa onnistun sitten paremmin!!!18 kommenttia:

 1. Onpa hauska ja kekseliäs tapa kuvioida neule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olin ihan onnessani kun bongasin ton ohjeen!

   Poista
 2. voi noin voisi tehdä kaikkia elukoita , kunhan mallin yksinkertaistaisi niin että tajuaa että kilpokonna on kilpikonna eikä kirkkovene :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että varmasti kukaan ei tajua valmiista tekeleestä että ne on norsuja vaan saan kaikille selittää mitä ne on ja pahimmassa tapauksessa kuulla mitä muut ovat niissä nähneet :D

   Poista
 3. musta sun pitäs virkata hoitolaukuksi sellanen vihreä liberon kassi logoineen kaikkineen. ne on niin susirumia ja kaikki niitä käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se oiski! :D :D :D Ei hitto, melkein voisi kyllä! Koska sellaisen kassin muuten saa?

   Poista
 4. Sen liberon laukun saa ainakin täällä Rovaniemellä synnäriltä. Jos ei teidän synnäriltä saa niin sen voi tilata liberon nettisivuilta.
  Nyt täytyy kyllä mainita että en käyttäny sitä kertaakaan. Se on kauhia. Mutta virkattuna voi toimia! ;)

  Hieno muuten toi suoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan törkeen ruma! Minneköhän sen sitten dumppaa kun sellaisen saa...

   Poista
 5. Kauniin värinen kusirät.. eiku siis suojariepu :D Söpöjä kuvioita vaikka sain kyllä tuijottaa tota jonkun aikaa että tajusin! Mut vauvallahan on aikaa niitä kattella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin oranssin mutta tuo ei ole ihan niin räikeän oranssi mitä oisin halunnut mutta ajanee asiansa. Ja juu, vauvalla on aikaa kattella. Se tosin voi nähdä niissä jotain ihan muuta ja koko lapsuutensa elää omissa kuvitelmissaan kunnes joskus aikuisena saa kuulla että ne olikin olevinaan norsuja xD

   Poista
 6. Vähän aikaa piti tuijottaa ennenku tajusin tuon norsun :D Paljon tyylikkäämpi kyllä kuin harsot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti valmiina kokonaisuutena on sitten helpompi hahmottaa :P Mutta on silti harsoa parempi vaikkei hahmottais mitään! :D

   Poista
 7. Jos vielä kirjailet siihen keskelle mustalla NORSUJA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä viimestään siinä vaiheessa kun on saanut tarpeeksi monelle selittää :D

   Poista
 8. Mulloli Kurtis syksyn! Ystäväni osti 3 eurolla kirpparilta, mutta sain sen vaan lainaan siiheksi, kun niiden oma vauva syntyi. Nyt on Småfolkin punainen omenakuvioinen riepu (uusi, ei kustu eikä puklattu), johon tehty viisi napinläpeä ompelukoneella ja kiinnitys juuri niillä suihkuverhorenkailla. Ihan ok. Vois olla rumempikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä ainakin ajatusta mukana verrattuna normiharsoon ja pyykkipoikiin :) Kuviolliset Kurtikset on rumia. Yksiväristä melkein voisi harkita. EHKÄ.

   Poista
 9. Päädyin blogiisi toisen blogin kautta. Ihanan pirteä väriläiskä tämä blogisi:)!

  VastaaPoista