Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Deja vu

Viime keväänähän ilakoitsin muka omaperäisestä keittiön tapetistani joka komeilikin sitten reilun kuukauden päästä Divaani-lehden trendipalstalla eli se siitä muka erilaisuudesta sitten.

Nyt kun katsoin mitä kässälehden maaliskuun numero tuo tullessaan, niin... Noh.


Minä sentään H&M:n sovituskopissa mittanauhan ja kameran avulla tein muistiinpanoja valmiista pöksyistä että miten tekisin ne itse, ei lukenut kässälehdessä ohjetta, ei. Nyt kyllä vähän jänskättää että miten ne oikeassa kässälehdessä neuvotaan tehtäviksi.

16 kommenttia:

 1. ajattele jos ne tehdään sinun mallin mukaan, joku lukenut blogia ja vienyt idean :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eipä niitä juurikaan muilla tavoin voi tehdä :D xD Joten jos jotain pöllineet niin idean että ne voi tehdä itekin. Mutta en nyt itestäni niin liikoja luule sentään! Varmasti ihan sattumaa, maaliskuun numerot kai yleensäkin on aina jotain semisti vauvanumeroita, ainakin joku joskus sanoi niin.

   Poista
  2. Äh siis, en tietenkään tarkoita että olisin ekana maailmassa keksinyt tuunata äitiyshousut itse, en todellakaan :D :D Mutta siis sitä vaan että hassu yhteensattuma että ohje on lehdessä just nyt kun oon juuri tehnyt sellaiset omalla päättelykyvylläni.

   Poista
 2. Hei mää kans kun näin tuon käsityölehden takasivun mainoksen ekakerran, niin aivan heti ajattelin että täähän on Hupsistarallaan Terhin idea! Et vaikket olis ekana maailmassa äitiyshousujen tuunausta keksinytkään, niin tuli jäleen semmonen olo et Käsityölehden toimitus on hiukan käyny haistelemassa ideoita interneetistä kun omat ideat on loppunu. Teki mieli jo sillon kommentoida sun blogiin asiasta, mut ajattelin et jos oletkin vaikka ite päässy ideoinesi siihen kässälehteen niin vähän noloa et joku täällä kuuluttaa etukäteen plagioinnista:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllähän ne varmaan haistelee, vaikkei tosiaan tää nyt mikään ihan patenttitason juttu olekaan niin silti on jotenkin jännä aatella et ne perhana ois täältä napannu sen, vaikka tuskin silti ovat.

   Poista
 3. Ihan samaa aattelin ko Kaisu. Sanoin vielä Miehellekin, et jännä nähä seuraava numero et onko idea kopsattu siun blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä melkein toivon et ois niin voin sit katkerana huutaa täällä :D

   Poista
 4. Nää lehdet kyllä taitaa aika paljon poimia vinkkejä netistä. Novitan lehdessäkin se koiran myssy on vanha juttu, itse tein samanlaisen (ilman palmikkoa) koiralle jo pari vuotta sitten netistä löydetyllä ohjeella. Eli en yhtään ihmettelisi, että ois kopsattu/otettu ideaa sultakin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeahan sitä on mitään oikeesti uutta keksiä mutta lehdethän monesti kopioivat aivan törkeesti ja suoraan koko ohjeen, eikä vaan pelkkää ideaa. Blogeissa on sentään se kulttuuri että kerrotaan mistä idea on saatu.

   Poista
 5. Olet selvästi käsityöskenen edelläkävijä :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Niinkuin mahani myös :D (siis sen suhteen ettei mahtunu enää normihousut niin piti jotain kehitellä)

   Poista
 7. Mä taas todella epäilen, että noi tyypit todellakin lukee näitä blogeja... mistä ne muuten mitään ideoita saisi. Ei ne oo niin luovia. Niitten työ on tehty helpoksi nyt blogimaailman syntymisen jälkeen. Itse ainakin huomaan, että lehdet tulee jäljessä - samat asiat on ollut blogeissa ensin, usein monta kuukautta aiemmin. Tässä ois jollekin tutkimisen paikka... tai siis jos minä olisin toimittaja (jota en ole, vielä) niin silleen mä tekisin... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, miksi vaivata omaa päätään kun blogeista voi inspikset hakea. Mikä on periaatteessa ihan ok tietenkin tavallaan mutta jotenkin silti kaivelis vähän jos kävis ilmi että niin on ihan varmuudella käynyt.

   Poista
 8. Mulle tuli heti sun housut mieleen kun näin ton sivun lehdessä. Saa nähdä mitä sieltä tulee :) Onko tossa seuraavan postauksen kalapeitossa samaa kangasta kaikkien suomujen taustapuoli, vai näänkö väärin? Mulla ois iso läjä äidin antamia tilkkukankaita, ja tässä ois niille mainio käyttökohde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saa tosiaan nähdä :D Ja joo, kalapeittoon tein kaikkien suomujen taustapuolen yhdestä vanhasta lakanasta. Samasta lakanasta tein pohjan jolle suomut ompelin joten se on silleen kivasti yhtenäinen.

   Poista