Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tämä on taas vain teaser

Eli making of -kuvia, olen työstänyt tätä koko viikonlopun!!! Tämä menee vaihdantatalousvälineeksi eli ikään kuin tavallaan lahjaksi niin en just nyt viitsi vielä esitellä valmista, tosin ei se ihan vielä valmis olekaan x) Eli tarkemmat selitykset sitten myöhemmin. Tästä tulee ISO!12 kommenttia:

 1. Mikä järkyttävän ihana kala sieltä on tulossa?:D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tuosta tulee kalan muotoinen makuupussi! Olisi siistiä kömpiä aamulla kalan sisältä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sentään makuupussia, itekin kyllä mietin, kun tota makuupussimatskun näköistä vanujuttua tuohon ompelin että toi olis niiiiiiiiiiin siisti makuupussi. Mut ei tällä kertaa :/

   Poista
 3. Hei hoi hauki, tervetuloa Tukholmaan... lai la lai! :) Minäkin olisin veikannut makuuupussia, sillä se olisi ollut tosi päheä. Mutta hieno tuosta tulee varmasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mua kyllä kutkuttais ihan sikana tollanen makuupussi! :D

   Poista
 4. ooh tosta tulee takuulla aivan mahtava!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti siitä tulee AIKUISKOKOINEN makuupussi :) Kauniit suomut!

  VastaaPoista
 6. Voih, tuommonen vonkale sopisi kyllä mun sängylle :) Ainahan sitä voisi unelmoida että jaksaisi kyhätä vastaavan :D tai ehkä teenki sintin, pikkukala vois olla melkein yhtä hyvä, kainalomallin kala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi viikonloppu tuohon vain meni ;) Suurin työ oli nuo suomut eli jos tekee pikkusintin, pitää tehdä pienempiä suomuja eli periaatteessa melkein yhtä iso työ X)

   Poista