Sivut

lauantai 25. helmikuuta 2012

Muita ihania -pipo

Tämä ihana jämälankapipo on neulottu Muita ihania -blogin ohjeella. Tosin lisäsin silmukoita koska minulla on iso pää ja käytin myös tolkuttoman paksuja jämälankoja tähän jolloin tästä tuli valtavan suuri ja paksu. Mutta talvi se on ensi vuonnakin! Luulen että nyt pärjäilee normaalipaksuisillakin pipoilla kauden loppuun x) Mutta älyttömän kiva tästä tuli! Ja pääsi niistä epämääräisistäkin jämälangoista eroon. Kuten huomaatte, väritykseltään tämä on yllättävän hillitty ollakseen minun lankavarastosta löydetyistä jämistä tehty. Mutta mätsää keittiön tapettiin hienosti!

Ihana :)
Ps. en ole eronnut, olen turvoksissa, siksi ei sormuksia.

Tiinan blogissahan on eräänlainen haaste meneillään näistä pipoista, keskiviikkoon asti aikaa osallistua!

17 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pipo! Niii-in... vielä olisi aikaa osallistua... =)

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo!Oletko huomannut etää niiden joulupallojen tekijöiltä on tullut pääsiäs kirja. Siellä on ihania pupuja. Tuli heti sää mieleen siitä kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen huomannut! :D Ajattelin tosin jättää sen väliin koska en oikein ole pääsiäisfiilistelijä muuten paitsi suklaamunien ja hedelmärakeiden osalta ;D

   Poista
 3. Oijoijoi ihana pipo! Pakko tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi miten kiva! Pitäisköhän iteki inspiroitua tollaseen vielä tän talven aikana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä tuon tekee :) On kyllä tosi kiva! Tosin seuraavasta teen vähän lyhyemmän :D

   Poista
 5. Kivan keväisen värinen! Mä sain 10min sitte omani valmiiks. :) lisäsin kans silmukoita ku mul on tiukka käsiala. Miksköhän mun piposta ei tullu yhtä lörppö/pitkä?! Täyty huomenna kuvata, blogata ja laittaa jämiskisaan myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tosiaan joukossa tooooosi paksujakin lankoja, veikkaan että niistä tuli sitä pituutta pirusti + että kun olin lisännyt aika paljon niitä silmukoita niin kavennusvaiheessa tuli enemmän kerroksia. Seuraavan suhteen olen maltillisempi, pakkohan näitä enemmänkin on tehdä ;D Viimeistään ensi syksynä.

   Poista
 6. Just hieno! Olis itekin voinut osallistua mutta luulenpa ettei mulla olisi käyttöä noin moniväriselle pipolle kun muutenkin olen tällainen kävelevä värioksennus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kävelevä värioksennus mutta talvisin olen tylsä koska mulla on vain tylsiä takkeja ja sit jotkut farkut, äh. Niin pipolla, lapasilla ja laukulla vaan voi sitten ilotella :)

   Poista
 7. Kaunis pipo. Ja aivan upea keittiön tapetti!!

  VastaaPoista
 8. Oon ihastellut just samaa pipomallia. :) Tosi kiva tää sun versio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haluun kyllä tehdä joskus ton vähän lyhyempänäkin :D

   Poista
 9. No nytten kyllä tahtoo tietää mistä tota tapettia saa?? Ja pipo on hiano, blogisi muutenkin. T: Eka viisiitti täällä, muttei viimeinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.photowall.fi/

   Kiitos :) :) Tervetuloa visiitille tosiaan useamminkin :)

   Poista