Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tiskirättejä

Neuloin kaksi tiskirättiä, Hjertegarnin Bommix Bamboo -langasta. Se on sellaista lörppöä ja räteistäkin tuli rumareunaiset lörpöt. Siksi virkkasin niihin reunukset (peittoprojekteista ylijääneistä Miameista) ja voi että miten kivat niistä tuli!!! Sääli että mustavalkoiset eivät sovi mulle, muuten oisin saattanut pihistää nämä itselleni.


Osaksi tuparilahjaa siis menivät nuo. Ystävän idylliseen uuteen kotiin ihanassa kaupunginosassa :)


8 kommenttia:

 1. Ihanat! Rakastan sun blogia,kun se saa mut aina hymyilemään ja hyvälle tuulelle :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoi! Mulla ois yllättäen noi tiskirätitkin tekolistalla, mutta ah se valinnan vaikeus minkä malliset tekisin :D Osaatko suositella mitään sivua jossa ois ideoita aiheeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus kans yrittänyt etsiä tiskirätti-inspistä mutta se on ihan loputon suo :D Niinpä ne mitä olen tehnyt, olen aika pitkälti vaan vetänyt hatusta. Ravelrystä tietysti varmasti löytyy vaikka mitä :) Ite oon kuitenkin suosinut helmineuletta tai aina oikein -neuletta jotta sais röpelömmän pinnan jolla hangata kuivuneita kikkareita pöydästä irti xD

   Poista
 3. Eilen taisin tupsahtaa tänne ja olen selaillut sivujasi. Pirtsakoita, hauskoja töitä ja ihanalla asentella. Sait vakkarin :)

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä kommentoijia - sinulla on aivan mahtava blogi. Ja aivan ihania oivalluksia ja vieläkin ihanampia kättesi töitä. Ei voi olla enää sen jälkeen paska fiilis kun käy lukemassa sun juttujasi. Aikuisten oikeesti !

  VastaaPoista