Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2012

Miten kätevää

Nyt kun enää ne megapitkät Gina Tricotin topitkaan eivät välttämättä peitä vatsaa, täytyy heittäytyä luovaksi. Tää on Nanson hame, jonka ostin viime kesänä jossain käsittämättömässä mielenhäiriössä koska oli niin hyvässä alennuksessa. Kerran taisin käyttää. En jotenkaan osaa tollasta hametta yhdistää mihinkään (pitäisi olla jotenkin muhkeempi helma) ja lisäksi siitä tuli jotenkin Viron lippu -fiboja. Mutta nyt se on raskaustoppi! Mä teen oikeastaan tosi vähän mitään kunnon hutiostoksia vaatteiden suhteen, yleensä loppujen lopuksi kaikelle löytyy aikansa ja paikkansa.

Jenkkakahvoja se ei peitä


Päivän masu, ällöttävää

8 kommenttia:

 1. Sä oot niin raskaana :) iloitse, näytä ja nauti. Sulle sopii toi ällölöllötys kun olet niin niitä minä en sekoa lapsesta ihmisiä, joka sekoaa kuitenkin :) ja se on ihanaa. Niin toivon olevani pöksyissäsi, mutta ne pöksyt on toooooooooooooosi kaukana vielä. On vaan kiukkua, ilman raskautta :)
  Ja kiitos, mulla on toi sama kuosi tunikana... Enkä ole vielä koskaan ajatellut Viron lippunsa, mut nyt ajattelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä viel pahasti oo seonnut, vähän vaan ;D Voi että, mihin sitten vedota kiukkunsa kun hormonit ei ole enää hyvä syy? :O Mulle tuli Virofiilikset vasta kotona. Muuten oisin varmaan ostanut sen punasävyisen.

   Poista
 2. Haahaa, kato Facebookista mun ainut raskauskuva viime kesältä, päällä on sama kuosi samanvärisenä! :D

  VastaaPoista
 3. Täältähän löytyi vaikka mitä kivaa :) Mukavaa odottelua.

  VastaaPoista