Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

kevät toi, kevät toi muurarin. Kevät toi, kevät toi maalarin (ja nyt lähtee KORKEELTA)...5 kommenttia:

 1. Nyt on pakko huudahtaa: Ooo! Innolla täällä seurailen muurarointia ja maalarointia ja rapparointia. Mutta mikä ihana tuo alimman kuvan tapetti on?! Haluan! Vaikka ei tosin ole kyllä seiniä, joiden tapetointioikeudet omistaisin... Jatkakaahan harjoituksia, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Teidän asunnon sisustus on ihana! Inspiroivat minua paljon enemmän kuin lehdissä näkyvät valkoiset designerhuonekalu-sisustukset!
  Etenkin Super Mario -vessasta odotan kieli pitkällä kuvia valmiina, se matto on huikea!

  VastaaPoista
 3. mä odotan kanssa innolla lisää kuvia, tuomaalaus tapetointi projekti näyttää tosi hyvälle!

  VastaaPoista
 4. Upeat tapetit, hieno värimaailma. Mä en kans tykkää yltiövalkoisuudesta, joka tuntuu nyt olevan pinnalla. Sisustuslehdet/kirjat/blogit ovat täynnä valkoista kamaa, ja sille valkoiselle annetaan hienoja nimiä...vanilja, puuvilla, kitti yms. Meidän keittiössä on meksikolaiset (tai brasiialaiset, miten sen nyt ottaa) värit, ja aina tulee hyvä lämmin fiilis kun siellä oleilee. Toi matto on niiiin hieno!

  VastaaPoista
 5. Elsa: Tapetti on photowall.fi:stä, siellä on vaikka mitä upeita! Oli aivan helkkarin vaikeeta päättää mikä otetaan!

  Menni: Kiitos :) On ne valkoiset design -koditkin upeita mutta ne ei vaan ole yhtään meidän tyylisiä, kodikasta pitää olla :) Toivon mukaan saadaan supermariovessa pian kondikseen! En malta itsekään odottaa!

  Ruu: Kuvia tuli tosiaan :)

  Pikkupaju: Väreillä on kiva hullutella, tästä tuli ehkä semisti turhan hillitty vielä mutta pitää vähän ymmärtää kanssaeläjääkin ja valkoisissa huoneissa voi sitten vähän lepuutella silmiään 8D

  VastaaPoista