Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Tätä tää nyt sitten on

On palkitsevaa kun saa omia juttuja jo tilalle


Silti aivan liikaa vielä vanhojen shittien poistamista. Sitkeessä on. Ja ylläreitä paljastuu. Mutta olen oppinut paljon kaikenlaista! :)

3 kommenttia:

  1. Heips,

    mistä nuo hienot vetimet ovat (lusikan ym. malliset)? Meille on tulossa lähiaikoina keittiöremppa ja kaikenlaisten vaihtoehtojen kartoitus siis käynnissä... Kiitos blogista!

    VastaaPoista
  2. Mun on nyt ihan aivan täysin kamalan pakko jo kommentoida. Oon varmaan kolme päivää selaillu sun blogia, ja musta tuntuu että mulla on pahimmanlaatuinen blogirakastuminen menossa. Ihania juttuja näperrät ja ku...neulot ja.. Mäkin haluan! Oon saanu sulta ihan järjettömästi inspiraatiota, ja maltan tuskin odottaa että rahatilanne antaa periksi niiden visioiden toteuttamiseen tarvittavien välineiden oston.. Ihan loistavaa siis, ite oon vasta aloitteleva neuloja (normaalisti käytän sanaa kutoja, mutta koska oon lukenut sun aiempia postauksia niin... :P ) ja tehnyt vasta yhden myssyn ja kolmet sukat, ja melkein kiukuttelen täällä kun oot tehnyt niin upeita juttuja ja "mä en vaan osaa". Ehkä jätän tän kommentin vaan tähän, en halua vaikuttaa miltään yli-innokkaalta fanitytöltä (vaikka ehkä hieman olenkin). Tykkään muuten myös järjettömästi sun kirjotustyylistä, hihittelen täällä sun jutuille aina yömyöhään. :)

    VastaaPoista