Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

EI EI EI EI EI NÄIN!!!

Mitä tossa on? Näyttää ihan purkalta, eihän se voi olla?


No kyllä se on!


Jenkki Spearmint, ehkä kolme tyynyllistä, pureskeltu vain sen verran että muuttuu kimmoisaksi.


En pysty ymmärtään miksi kukaan tekee noin.

Ja katsokaapa miten keittiön jalkalistat on laitettu! En ole itsekään mikään perfektionisti mutta jotain rajaa sentään! Huomasin nuo nyt vasta, ja nyt en saa silmiäni niistä irti. Olisiko se nyt niin kova vaiva ollut laittaa kunnolla jos kerta tarvii laittaa? Pakko ehkä uusia noikin, en voi elää tollasten kanssa, joku vielä luulee että ollaan itse laitettu ne noin. (ignoratkaa muovi- ja teippiviritelmät, oon vuorannut melkein kaiken sillä ettei vaan mene laminaatit pilalle kun pesen seiniä.)

12 kommenttia:

 1. ei helv. mitä sontiaisia x/ Paljoko oikeesti ois tuottanu lisävaivaa leikata jalkalistatkin nätisti? Ettei vaan ois järki loppunu kesken....

  VastaaPoista
 2. tuolla on löytyny kaikkea hyvinkin viehkeää, ja voin sanoa että ainakin meillä (VVO:n vuokra kämppä) lattialistat on aika samaa näköä, mutta en näin vuokrakämpässä tunne tarvetta tehdä niille mitään.

  VastaaPoista
 3. Käsittämätöntä reiäntekohimoa on selkeästi ollut entisillä asukkailla. Varsinainen huippupihi tee-se-itse-ihme tosiaan on kyseessä, kun ei viitti ees hankkia pakkelia seinään vaan täyttää lovet purkalla. Ja noi listat, huh. Ei tosiaan lopu teiltä työt kesken.

  VastaaPoista
 4. On kyllä erikoisesti tehty tuota "korjaus"remonttia.. Kyllä teillä hommaa piisaa, eli voimia vaan kovasti =) Hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 5. Ei helevetti!! Repesin ihan totaaliseen huutonauruun, reikä seinässä on paikattu purkalla! xD

  Näin siis ammattimaalarin silmin nähtynä aika erikoisia viritelmiä, mutta onhan noita pintaremonteissa vastaavia joskus nähty. En vaan ikinä kyllä kehtais edes vihjata kenellekään, että ostapa meikältä kämppä, jos tietäisin että oon kussut kaikki pienetkin fiksaukset noin totaalisesti.

  Mutta onpahan tekemisen meininkiä ja onnistumisen elämyksiä luvassa teille! :D Hauskaa remppaa siis.

  VastaaPoista
 6. "...purukumilla me paikkaamme sen..."

  Loistavaa. Tein itse ja säästin.

  VastaaPoista
 7. Putkis: No niinpä!!! Pakko se on olla ihan vaan välinpitämättömyyttä, ei muuten voi tehdä tollasia listoja ja maalata kaikkiin pistorasioihin viiruja ja paikata purkalla reikiä.

  Ruu: No älä! Helkkari kun ärsyttää kaikki noi viritelmät tuolla :/

  Vilma: Ei joo lopu työt kesken. Onneksi sattui talviloma tähän hätään, muuten ei saatais ikinä valmista.

  Marlai: Kiitoksia! :)

  Anonyymi: Mäkään en kehtais myydä tollasta. Mut eihän niitä tosiaan ostohetkellä kaikkia tuollaisia huomaa. Tosin, oltais me se silti ostettu.

  Milla: Niinpä!!!

  VastaaPoista
 8. Meidän olohuoneessa yksi jalkalista on naulattu kiinni, toinen ruuvattu ja kolmas liimattu. Neljättä en muista, ehkä se oli kaksipuoleisella teipillä...

  VastaaPoista
 9. Hei, olen random ihminen internetistä! Löysin pitkähkön koruihin liittyvän googlailun jälkeen tän sun blogis, ja jäin heti koukkuun *hämmästynyt hymiö* !
  Ja eniten kai halusin sanoa, että olet todella inspiroiva bloggaaja; pitkän aikaa on mua kiinnostanut käsillä tekeminen, mutta rahan ja taidon puute on aina vienyt motivaation. Mutta tätä blogia lukiessa inspis iskee takaisin :)
  Kiitos!

  Terveisin,
  22-vuotias otus Etelä-Suomesta

  VastaaPoista
 10. Onkohan noi luodinreikiä? Eikö tulekin heti erilainen fiilis reikäisistä seinistä, kun kuvittelet CSI:n hemmot tutkimaan reikiä ja niitä kömpelösti peittämään viritettyjä purkkapalloja. Ota DNA-näyte talteen.

  VastaaPoista
 11. purkkaa? siis_ihan_oikeesti? :D

  VastaaPoista
 12. Kirsikka: EIKÄ! :D :D :D

  Anonyymi: Ihanaa että löysit tänne! :) Vaikka koruja täällä ei kovin paljoa olekaan. Rahan puutteesta ei kannata huolehtia sillä kun inspiraatio iskee, kaikkea voi tehdä käytännössä ilmaiseksikin :) Tervetuloa!

  Anonyymi: Luodinreikiä! Totta, voihan ne olla. Ehkä tuolla on murhattu joku :O

  Sisko: Kyllä, ihan oikeesti! :O :D

  VastaaPoista