Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Maalaa maailmasi

Eilen aloitettiin maalaaminen. Super Mario -vessa ja keltainen kamari :D


Super Mario -matosta loppui keltainen lanka kesken. En tiedä mitä nyt tekisin koska lanka oli ostettu Tallinnasta enkä tiedä saanko likimainkaan samaa sävyä mistään. Pöh! Ärsyttää kun aina jos olis tulossa jotain hienoa, menee jokin mönkään. Pitsimatto on ollut valmis jo päivätolkulla mutta kummassakaan kämpässä ei ole tällä hetkellä sen vertaa paljasta lattiatilaa että saisi kuvattua. Joten ehkä joskus :D

10 kommenttia:

 1. Vitsit miten huikee matto olis ollut tulossa! :O Toivottavasti löytäisit jostain saman sävyistä keltaista, että pääsisit ASAP jatkamaan mattoa loppuun. Ja jos et, ni sit vaan uutta reissua Tallinnaan?-)

  VastaaPoista
 2. ou nou!!! Oot niin ihanan pitkällä jo tossa matossa!! Suomen keinokuituvalikoimat taitaa olla aika nihkeät.... muuten oisin sanonu et vaik sävy on vähä eri niin neliöt ois voinu asetella jotenki sekasin tms. Mun langat muuten riitti hioihin....ehkä pitäs tehä uus risteily, saisit hyvän ilveilypostauksen MUOVINhakumatkasta Tallinnaan ja mä voisin alottaa uuden villiksen ;D

  VastaaPoista
 3. Eikö kukaan bloggaaja olisi menossa Tallinnaan lankareissulle? Tai kenties tallinnalainen bloggaaja voisi hakea sinulle rullan, vaikkapa Hella-Stella http://threewishesonly.blogspot.com/. Kyllähän noin hieno matto on valmiiksi kertakaikkiaan saatava!

  Hauska muuten seurata remonttiasi, se purkkapaikkakin oli ihan huippu :D

  VastaaPoista
 4. No voihan kökkö mikä tuuri :/ Piristävän värisiä maaleja kyllä!

  VastaaPoista
 5. Siis minä nyt noin kevyesti toivon että sinä olet LOMALLA! :) Muuten alan muuttua sinikeltaiseksi kateudesta tuosta teidän ahkeruudesta ;)

  VastaaPoista
 6. Hauska matto, harmi että lanka loppui kesken!

  VastaaPoista
 7. Saijamoi: Mä laskin että neliöt riittää juuri ja juuri jos teen oikean reunan ja alareunan eri sävyllä, ikäänkuin varjostukseksi. Tosin sitten mun pitää purkaa tuosta mitä oon jo tehnyt, tuon oikean reunan ja minä VIHAAN purkamista. Mutta toi on pakko saada valmiiksi, siitä tulee niin makee!

  Putkis: Mun ainut toivo on se Gjestal että niillä olis edes JOTAIN keltaisen sävyistä akryylilankaa. Muovinhakumatka Tallinnaan olis kyllä retee. Mutta en malta odottaa seuraavaa Tallinnatsäänssiä koska matto pitää saada lattiaan PIAN! :D Hyvä että lanka riitti :) Mut toisaalta, jos ei olis riittänyt, olis ollut molemmilla syytä lähteä aika helkkarin nopeesti uusiksi Tallinnaan :D

  Karenina Unska: Eiköhän tuo matto tavalla tai toisella tule valmiiksi, jos ei muuten niin laitetaan sitten eri sävyä ja himmennetään vessan valaistusta sen verran ettei sitä huomaa xD Hyvä jos on hauska seurata remppaa, pelkäsin jo että se turhan paljon poikkeaa blogin aihepiiristä ja lukijoita alkaa ketuttaan.

  Emma: Toisaalta, matto ei harmita niin paljoa koska kuitenkin sain keltaisen huoneen! :D

  Aurinkojumala: Ollaan molemmat lomalla tämä viikko, joten ei todellakaan työn ohessa oltaisi saatu aikaiseksi kuin ehkä kymmenesosa tästä mitä nyt ;) Sattui loma sopivasti oikeaan ajankohtaan. Lomaa varatessamme ei vielä edes tiedetty että ostetaan kämppä tähän hätään, saatika että on tarvetta remontille.

  Täti Punainen: Sen siitä saa kun ei voi laskea etukäteen että riittääkö lanka vai ei :(

  VastaaPoista
 8. Nyt otat puhelimen käteen ja soitat siihen putiikkiin, että lähettävät sulle toisen kerän sitä lankaa, jotta saat maton valmiiksi!

  VastaaPoista
 9. Ihania värisiä maaleja! Blogissani on jotain sinulle! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Ostin pokkana vaan eri sävyä, ihan hyvä tuli :)

  Lintulepakko: oi, kiitos! :)

  VastaaPoista