Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

More to Love

Pääsin hetkeksi karkuun muuttokaaosta kun AnneVee pyysi minua avecikseen More to Loven bileisiin joissa juhlistettiin heidän "vuoden muotiblogi" -statustaan. Itsekin diggailen hulluna More to Lovea, kukapa ei :)

Pirskeissä olisi saanut laitettua kynnet ja tukan mutta koska tukkani oli täynnä extrastrong -lakkaa, ei sitä voinut laittaa ja kynteni ovat mallia töpöt joten niihin oli turha ottaa lakkaa, varsinkin koska töissä ei saa olla lakattuja kynsiä. Mutta ei se mitään, jäätelöä ja Kismettejä vedin sitten senkin edestä!!! Tapahtumasta kuvattiin livevideota irc-galleriaan (ilmeisesti). Jossain vaiheessa hokasin että ne tyypit videoi kun vedin naama leveenä suklaata :P

Koska en jaksanut kysyä Annelta, miten naama-asiat blogissa, blurrasin hänet varmuuden vuoksi. Mutta tässä siis yhteiskuva ja sitten muutama tunnelmakuva perään.


Voin kertoa että jatkossa otan järkkärin mukaan, mahtui laukkuun tai ei koska mä en enää osaa käyttää mun pokkaria vaan sillä tulee aivan uskomatonta scheissee!Oon kyllä älyttömän onnellinen MTL-tyttöjen puolesta :)

4 kommenttia:

 1. Blurrattuna näytän melkein ihmiseltä!

  VastaaPoista
 2. AnneVee: Ajattelin että on aika törkeetä ruveta blurraan mutta kun sä et paljoa käytä naamaasi blogissa niin pelasin varman päälle. Ihan ihmiseltä kyllä näytät naamankin kanssa, nätti olet ja tukkakin vimpan päälle, mulle tuli tukkakateus mutta en ehkä silti osta suoristusrautaa :)

  VastaaPoista
 3. Upeat sukkikset ;-).

  tarjoilut kuulostavat oivallisilta.

  VastaaPoista
 4. Nooruska: Jeps, sukkikset! Onneksi ne valuivat noin alas illan aikana niin ei ollut sitä kiristävä reisi -ongelmaa 8D Ilmaisen jäätelön bileet kelpaa aina! :)

  VastaaPoista