Sivut

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Siitä se ajatus sitten lähti

No eikä lähtenyt!!! 8D Millä lie satunnaisgeneraattorilla noitakin väriliuskoja tehdään.


Ajatus lähti oikeasti tästä. Ja tämän kuvan pöllin omalle koneelleni koska linkkaamalla kyseiselle sivustolle jää merkintä mistä blogeista sinne on linkattu ja sellaista vihaan (siis blogeista blogeihin linkkaaminen on ok mutta en halua että jossain tapettiverkkokaupassa on linkki tänne). Tämä kuvatapetti on tilattu tulevan keittiömme yhdelle seinälle. Ja mä toivon että se saapuisi postiin tänään.


Niin että tapettiin mätsäävä matto pitää tietenkin virkata. Näitä on tehty about joka blogissa tänä vuonna tai ainakin haaveiltu niistä. Eli tää on vähän niin kuin yhteisöllinenkin juttu koska en voi tietenkään olla huonompi ;D Minähän en yksiväriselle linjalle tässä tapauksessa lähtenyt vaan teen värioksennusmaton. Reunan pitsikuvio tulee sitten tuolla violetillä mitä on keskelläkin. Ei tästä edes puutu enää montaa kerrosta. Onhan tämä vähän räikeä verrattuna tapetin hillittyyn värimaailmaan mutta en halua valmiiksi virttyneen näköistä mattoa. Sitä paitsi meidän "ruokailuryhmä" on kuitenkin kirkkaan vaaleanvihreä kuten ehkä olette joskus nähneet.


Keittiön kaakelit menee todellakin uusiksi myös mutta siihen ajattelin jotain perusharmaata ja ehkä vähän sitä vaalean vihreää. Niitä ei kuitenkaan ole vielä ostettu. Ehkä tänään. Keittiön kaappeihin on ostettu uudet vetimet. Aika normaalin neutraalit muuten mutta kolmessa ovessa on jotain jännempää ;) Kuvaan ne joskus.

Super Mario -vessaankin on mattosuunnitelmia.


Niin ja hei, meidän "harrastehuoneesta" (mä puhun jo craft roomista mutta pitää muistaa että mulla on myös mies joka tuskin esim ompelee siellä) tulee kirkkaan keltainen! Halusin sinne verhoksi Finlaysonin Optista omenaa. Olisin halunnut sinisen mutta siitä kuulemma tulisi liian "Heja Sverige" keltaisten seinien kanssa. Anttilassa sattui sopivasti oleen Optiset omenat -lakanat tuntuvassa Plussakorttihalvennuksessa joten ostin pussilakanan ja YRITÄN ommella siitä verhot. Musta on kuulemma ok koska mustakeltaisesta tulee Kärppä-fiboja. Ja omenat on muuten vaan mieheni sydäntä lähellä ;) Onhan mustat verhot vähän gootit mutta tässä tapauksessa siitä tulee varmasti toivon mukaan hieno.


Kyseisen huoneen oveen olen ostanut ovitapetin. Tällaisen, klik.

Meillä alkoi nyt talviloma eli toisin sanoen työleiri uudella asunnolla.

12 kommenttia:

 1. Vessan mattoidea on hauska.
  Kunpa itsekin pääsisi sisustamaan ja etenkin kaikilla ihanilla väreillä, mutta kun oma ukko on tylsääkin tylsempi eikä tykkää väreistä. :P Blaah.

  VastaaPoista
 2. Oih! Toi ovitapetti on mahtava! Maton värikin on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että käytät paljon värejä! Maalasin juuri itsekin keittiööni tulevan hyllyn vihreäksi alunperin ajatellun valkoisen sijaan. :)

  Ja hei, minä en olisi kuunnellut miestä vaan olisin hommannut ne siniset verhot "Heja Sverige" viboista huolimatta ;)

  VastaaPoista
 4. Kaikkee ihanaa! Mä en kestä, mäki haluun asunnon mitä laittaa kuntoon!

  VastaaPoista
 5. Tinjamii: Toivottavasti mun mattoidea onnistuu! Pitää varmaan ommella siihen joku alupuoli kun pelkkä akryylistä virkattu härpäke tuskin pysyy paikoillaan, liukastuu vielä :D Sikäli kuin siellä edes olisi tilaa liukastua, niin pikkuinen vessa. Monesti miehille kelpaa kun vaan tekee, ne ei osaa kuvitella miltä se näyttäisi livenä ja siksi ne on nihkeitä. Näin olen päätellyt :D

  Shimauuuma: Ovitapetti on mahtava! En malta odottaa että se on paikoillaan!

  Elina: En mä yleensä niin kauheasti miestä kuuntelekaan mutta tää on nyt sellainen juttu tää uusi asunto että en halua heittäytyä liian dominoivaksi. Pääasia että sain tuon kuosin, ei sillä värillä niin väliä ;)

  Faline: Sä voit lievittää asuntokuumetta osallistumalla meidän työleirille ;D

  VastaaPoista
 6. Ois niin siistii päästä teille kylään sit ku teijän kämppä on valmis. Vaikuttaa siltä, et siit tulee tosi hieno!

  VastaaPoista
 7. Nuo ovitapetit on kyl niin mahtavia! Tekis mieli vessan oveen ostaa tollanen, vaikka onhan neljäkymppiä aika paljo tarrasta. Vai oonks mä vaan pihi...

  VastaaPoista
 8. Peps: Mä kutsun sut kylään sit :) Tai vaikka ompelupiiriin!

  AnneVee: Neljäkymppiä on kyl aika paljon tarrasta MUTTA monet sellaiset pienet sisustustarrat saattaa maksaa satasen.

  VastaaPoista
 9. Hienolta kuulostaa sisustussuunnitelmat! Toivottavasti pääsee kohta kuvia katsomaan...

  VastaaPoista
 10. Tosi kaunis tapetti! Ja matto käy siihen vallan mainiosti :) Täytyypä katella, jos iteki sais jossain vaiheessa aikaseksi vähän virkkailla..

  VastaaPoista
 11. Peps: !!! :) :) :)

  Emma: Toivottavasti pian juu!

  Bubble: Tuo tapetti on kyllä niin superkaunis, ai että! Ja matto virkkaantuu nopeesti, omani on jo valmis vaikka maanantaina vasta ostin matonkuteet enkä heti edes urakkaa aloittanut.

  VastaaPoista