Sivut

maanantai 31. toukokuuta 2010

E-junareili

Ääk, en ole ehtinyt kirjoittaan aikoihin! Eipä sillä että olisin hirveesti mitään muutakaan ehtinyt tekeen mutta viime lauantaina "Terhin elämysmatkat" järkkäsi kolmatta kertaa lähijunareilin ja tällä kertaa suuntasimme Espooseen. Kauklahdesta Helsinkiin reissasimme, leimasimme askartelemiani passeja junassa ja pysähdyimme joka asemalle puoleksi tunniksi tai tunniksi riippuen siitä, oliko lähistöllä pubia vai ei ;D

Kuvia en nyt hirmusti voi laittaa mutta voin kertoa että oli aivan hulvattoman hauskaa!!! Viime kesänä reilasimme samalla meiningillä M- ja I-junalla. Ensi kerralla ehkä Z ;)Ai niin, tänään joku tunnisti minut bussissa ja kertoi fanittavansa Hupsistarallaata :) Hymyilin loppumatkan taukoamatta. Terveisiä sinne! _o/

12 kommenttia:

 1. Ei vitsi mikä idea toi reili :D tätä täytyy ehdottomasti kokeilla itekin joskus :D junalla matkustaminen on niin mukavaa! Minkälaisella lipulla menitte? :o

  VastaaPoista
 2. Inka: Nää reilit on kyllä olleet aivat mielettömän kivoja! :D Melkein kaikilla taisi olla ihan jo valmiiksi kausiliput pk-seudun liikenteeseen, loput ostivat päivälipun.

  VastaaPoista
 3. Oi jospa oisin saanut olla mukana! Monta teijän porukassa oli? Mä oon meinannu tehä samantyyppisen retken metrolla ja käydä joka asemalla baarissa.

  VastaaPoista
 4. Peps: Meitä oli kahdeksan tyyppiä tällä kertaa. Junalla on kivempi kun voi leimata "passia" :D Mutta ehkä sitten metrolla kun kaikki lähijunalinjat on ryypätty eiku siis reilattu. Tai sitten Jokeri-bussilla ;D

  VastaaPoista
 5. Hei vitsit, toi lähijunareili on tosi hyvä idea! Pitää kokeilla joskus. :)

  VastaaPoista
 6. Suosittelen ehdottomasti Z-junaa. Lahdessa voi sitten olla useamman tunnin - täällä riittää mielenkiintoisia baareja (Rooster ja Tirra heti aseman lähellä). Ja jos oikein hurjaksi yltyy, voi palata takaisin R-junalla! Matkailu avartaa :)

  VastaaPoista
 7. Velma: Noi on kyllä hauskoja ja tulee käytyä paikoissa joihin muuten ei todellakaan eksyisi :D

  Från Lahtis: Hei joo, paluumatka R-junalla! Tai sitten jäämme Lahden yöhön ja palataan jollain aamuyön lentokenttäbussilla xD Mutta tosiaan Z-reili kannattaa ehkä aloittaa Helsingistä, noi muut kun ollaan aloitettu päättäriltä ja matkattu kohti Helsinkiä.

  VastaaPoista
 8. Tätä pitää kyllä kesällä kokeilla. On niin hulvaton idea.

  VastaaPoista
 9. Sulla riittää hyviä ja hauskoja ideoita!

  Itse just mietin että vois nyt kesällä ajella bussillakin täällä kotikaupungissa, paljon olisi kiinnostavaa tutkittavaa :) Rantoja, kirppiksiä ym.

  VastaaPoista
 10. Hihi itekkin hymyilin kun olin sua moikannu, lähinnä siks kun taisin olla semijäätävä kun tuijotin sua vaan ja mietin et ookse sä vai ei ja sanonko mitää vai en :D Mut oot super!!

  VastaaPoista
 11. Virkattu lintu: Ehdottomasti kannattaa retkeillä kotipaikkakunnilla paikkoihin joissa ei normaalisti tule käytyä :)

  Hanna: Eikä, se olit SINÄ! :D Mahtavaa! Ihanaa että sanoit koska siitä tuli oikeesti tosi hyvä mieli :) Mä oon lukenut sun blogia silloin kun olet päivitellyt :)

  VastaaPoista