Sivut

tiistai 4. toukokuuta 2010

Pieniä juttuja ja suuria haaveita

Virkkasin pahimpaan näpertelynälkääni rannekorun, kas näin!


Bracelet

Bracelet

Bracelet

Kesäsäät mahdollistavat myös maton virkkaamisen, sitä pöly- ja pienroskamäärää kun ei sisätiloissa siedä mutta parvekkeella kelpaa saksia paitoja. Aloitin tuon joskus talvella, kesken se on edelleen mutta eilen sain taas muutaman paidan verran sitä edistymään. Jos joku joskus kuvittelee virkkaavansa maton muutamasta paidasta niin vinkiksi vaan että niitä menee ihan törkeen paljon! Mulla on tuohon jonkinlaisen PIENEN pöytäliinan ohje joten siitä ei tule peruspyöreä vaan jotain tollasta reikäjuttua siinä on ja sitten sellaiset hienot reunat tulee joskus. Huom, joskus!Ja meillä on eteisessä tuollainen tuoli joka on todella kulunut. Se ehkä pitäisi maalata. Mutta kysyin mieheltäni että haittaisko sitä hirveästi jos neulon sen kokonaan peittoon, neulegraffitityylisesti siis kaikkialta ja se kysyi että minkä värinen. Sanoin että hirveä riemunkirjava värioksennus tietenkin! Mies kommentoi että pitää katsoa millainen siitä sitten tulisi eli suomeksi: SAAN NEULOA SEN! 8DMissähän välissä sitä vaan ehtisi? Mutta aina voi haaveilla. Ehkä keittiössä oleva pyöreä Ikea-jakkara maalitahroineen olisi potentiaalisempi ja realistisempi vaihtoehto :D

16 kommenttia:

 1. Niin milloin, grr! Arvaas mikä tuossa töröttää kesken...

  VastaaPoista
 2. Hitto, neulottu tuoli kuulostaa päheältä, en malta odottaa, millainen se on valmiina :)

  VastaaPoista
 3. Eihän sitä tartte heti kokonaan peittää, aloita yhdestä selkänojan puolasta, sitten toinen, yksi jalka, poikkipuola jne.. Ajan kanssa, vähitellen, pala kerrallaan!

  VastaaPoista
 4. Jokke: Matto? :D

  Salka: Iskee vaan ahdistus että millaisen siitä tekisi. Luulen että päällystän sen Ikea-jakkaran ensin (mieheltä kysymättä) koska siihen mulla on selkeä visio.

  VastaaPoista
 5. Mrs.Marple: Mutta kun en halua että se jää ikuisiksi ajoiksi keskeneräiseksi!

  VastaaPoista
 6. Tismalleen samanlaisella tuolilla istun nyt :) Kulunut tämäkin, on kaivannut maalipintaa jo viime kesästä asti mutta kumma juttu, kun kukaan ei oo asiaa hoitanut :P Oon taipumassa laventeliin, mikä on jotain ihan järkyttävää niinkun kaikkiin mun muihin väreihin verrattuna. Mutta mielihaluja ei voi estää!

  Neulottukin on varmasti pähee :)

  VastaaPoista
 7. Mä haluaisin maalata tuon tuolimme pinkiksi tai turkoosiksi :D Mutta ehkä neulon. Hmm, aloin jo virkkaan tosiaan sitä Ikea-jakkaraa, saas nähdä miten tuon tuolin käy :D

  VastaaPoista
 8. Jaa, pitääkö ottaa jakkaranvirkkausskaba? Ehei, olen nähnyt millä nopeudella sinä virkkaat, joten vanha akka jää auttamatta kakkoseksi ;) Sitä paitsi minun jakkara on ollut huovutettuna jo kuukauden, se pihkuran viimeistely vain puuttuu... Se ikuinen keskeneräisyys.

  VastaaPoista
 9. Jokke: Mä aloin eilen sitten sitä Ikea-jakkaraa virkkaamaan (valkoinen tuoli saa nyt vielä hetken odottaa) ja sain istuinosan valmiiksi, enää jalat puuttuu :D Pari tuntia meni siihen istuinosaan mutta tavallaan huijasin koska virkkasin paksuhkolla langalla pylväitä ;)

  Huovutettu jakkara kuulostaa mahtavalta!!! Koitahan viimeistellä niin saat esitellä sen!

  VastaaPoista
 10. No ei kai käsitöille tarvitse mieheltä kysyä lupaa? Eikös tämä ole ilmoitusluontoinen asia?

  VastaaPoista
 11. Upee toi matto!!! Ja toi pinnatuoli...aaah.... me just hamstrattiin uuteen tulevaan kotiin 6 pinnatuolia ekotorilta. Kaikki on hieman erikokoisia ja maalataan sitten erivärisiksi. jään oottelee sun virkattua tuolia, sen täytyy olla hieno!!! :)

  VastaaPoista
 12. Onpa kivat korut ja matto! Ja blogi!

  Minäkin olen joskus miettinyt että voisi päällystää jakkaran virkkaamalla. Aina voi tosiaan haaveilla :)

  VastaaPoista
 13. Kuulostaapa hauskalta, virkattu tuoli :)
  Hei, mulla olis sulle yks kaupan kärrystä bongattu ostoslista (kuvasin sen). Jos haluat käyttää sitä jutuissasi, niin löytyy http://img.photobucket.com/albums/v443/MaijaL/ostoslista.jpg

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Hepa-Neiti: Mulla on korkeat odotukset maton suhteen, siitä on pakko tulla hieno tai saan raivarin :D Oi, erivärituolit olis niin parhautta!

  Virkattu lintu: Taisin vähän saada inspistä käsikoruun sun blogista ;)

  Maiju: Vähän loistava ostoslista :D Pitäisikin taas kyhätä merkintää ostoslistoista tosiaan :)

  VastaaPoista