Sivut

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Hälsningar från Raseborg!

Kesäpäivä Tammisaaressa/Raaseporissa :) Tsirp, tsirp! Aika legendaarista kuvamateriaalia tuli räpsittyä mutta tässä nyt nämä neulegraffitit.

Knit graffiti - lintubongari 2

Knit graffiti - lintubongari 1

10 kommenttia:

 1. Kävin just itsekin kuvamateriaalia läpi, aika legendaarista :D! Mutta nuo ovat kyllä niin södet, toivon mukaan saisivat olla paikoillaan pitkään :) Niin ja kiitos ihanasta seurasta :)!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kivat! Raasepori sai kaunokaiset!

  Bluesea

  VastaaPoista
 3. Mistäpäin tammisaarta nämä ihanat löytyvät?

  VastaaPoista
 4. Ihana toi alempi! Mä kanssa kaipaan tarkempaa sijaintia, sisko kun asuu noilla nurkilla. :)

  VastaaPoista
 5. Vähän söpö toi pöllö ^__^

  VastaaPoista
 6. Salka: Kiitos teille, oli kyllä ihana päivä :)

  Bluesea: Kaunis kaupunki sai kauniit graffitit :)

  Faline: Kiitos :)

  Kata ja Sea: Siinä oli joku museo lähellä. En ollut ihan kartalla :D

  Bubble: Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos!
  Olet laittanut tänne Tammisaareen ihania neulegraffiteja. Toivottavasti saavat olla pitkään paikallaan.
  Pitää lähteä bongailemaan noita joku päivä, pieni aavistus on siitä missä ne vois olla, tosin tosi pieni :) Ja jos löydän niin saan varmaan laittaa sijaintitietoja tänne? Tai vähintään kerron tolle sealle missä ne sijaitsee :)

  VastaaPoista
 8. Anna: Joo, voi laittaa sijaintitietoja. Joku museo siinä tosiaan oli ja sitten sellainen kummallinen peilipoliisipatsaspenkkisysteemi lähistöllä :D

  VastaaPoista
 9. Juu EKTAn vieressähän nuo olivat. Kävin eilen jo ne bongaamassa, siis minäkö malttamaton :) mutta, mutta juuri silloin loppui kännykästä akku enkä saanut kuvia, piti käydä sitten tänään uudestaan ja kameran kanssa :D

  Tsirp, tsirp linnut sijaitsee Kustaa Waasan kadun ja Kuningattarenkadun risteyksessä. Ja pöllö taas Kustaa Waasan kadun ja Kaivokadun risteyksessä. Oikeastaan toisistaan eri puolilla risteystä ja aivan torin kulmilla. Siinä EKTAn eli Tammisaaren museokeskuksen vieressä.

  Harmillista tosin kun en kulje tuosta muuten ohi kuin autolla. Mutta, siitäkin huolimatta kiiitän ja kumarran, eiku niiaan.. tai jotain :) Nuo ovat todella kauniita molemmat ja sopivat niin hyvin tähän kaupunkiin ja juuri noille paikoille!

  Tota peilipoliisipatsaspenkkisysteemiä olen ihmetellyt itsekkin, en vaan tänäänkään kehdannu mennä sitä lähempää tutkimaan kun siinä penkillä taas istuskeli joku :)

  VastaaPoista