Sivut

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Satunnaisia kuvia viikonlopulta, ei edelleenkään käsitöitä

Sanoin tuossa jokin aikaa sitten kommenteissa että olen menossa Ouluun ja jätän sinne sitten neulegraffiteja. No, kävin joo siellä mutta neulegraffiteja ei jäänyt. En ole ehtinyt mitään tollasia tekeen tai ajatteleen, olen niin 100 % vain viettänyt kesälomaa.

Lähdimme Oulureissuun autolla mistä etukäteen vähän angstailin mutta toisaalta, kesä ja pienehkö roadtrip on aina jees ja hei, uusia maisemia! Onhan ne radanvarsimaisemat junan ikkunasta katsottu jo tuhanteen kertaan. Ja todella paljon halvemmaksi ne bensat tuli kuin aikuisten junaliput kahdelle. Silti sisäinen hippini moittii sitä että pidin automatkasta. Ajoin itsekin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Eipä näy junasta käsin esimerkiksi tällaista!


Tai pääse kesken matkaa uittamaan varpaitaan järveen.
Oulureissun tarkoituksena oli ylioppilasjuhlat mutta kävimme tänään myös nopeasti fiilistelemässä kaupungilla. Toripolliisi on mun vanha rakas!
Olin todella pettynyt kun Tuiran siltojen kohdassa joessa ei olleetkaan ne suihkulähteet päällä. Meidän piti mennä tuonne nurtsille romantisoimaan ja verestämään muistoja mutta eihän se onnistunut ilman niitä vesiryöppyjä :/ Onneksi aina voi kuitenkin kirmailla!Ouluun on avattu pannukakkukahvila ja ei varmaan tarvi kahta kertaa miettiä että menikö tämä syöppö sinne? No kyllä!
(Previously on Norsis' life: olen asunut/opiskellut kaksi vuotta Oulussa (2002-2004) ja alkanut seurustelemaan siellä aviomieheni kanssa, siksi fiilistelyt)

5 kommenttia:

 1. Mäkin oon haaveillu ton tyyppisestä road tripistä. Kauan teil meni ajaessa?

  VastaaPoista
 2. eikös ole mainiot pannarit meillä täällä:)
  ihana kuva tuo polliisin pussaus:)

  koitappas saada tehtyä jo jotain käsitöitä ja askarteluja kun minä käyn täällä aina ideoita ja inspiraatiota hakemassa:D

  eilen tutkailin vaatekaappia sillä silmällä..että tekisin sellaisen topin missä monta toppia yhdistetty (unohdin sen nimen..)..
  mut ei mulla ollu sopivia:( pitää käydä kirpulta hakee muutama hauska ja silputa ne:)

  VastaaPoista
 3. Peps: Jotain about 7 tuntia siinä tais mennä, pysähdyttiin pari kertaa. Mä oon kans haaveillu jostain oikein kunnon road tripistä mutta meneehän nämäkin :D

  Sanna: Oli aivan törkeen hyvät pannarit! Hihi, musta on opiskeluajoilta sellainen kuva kun (opiskelijahaalarit päällä) otan suihin Toripolliisilta xD

  Kyllä mä koitan tehdä :D Jotain täs oon jo aloitellutkin, vielä kun saisi jotain valmiiksikin. Mä haluaisin tehdä toisenkin topin vanhoista t-paidoista, se on niin kiva!

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo toripoliisikuvat :D Ja nam, pannukakkutalo.

  VastaaPoista
 5. Pannukakkutalo oli kyllä niiiiiiin parhautta!

  VastaaPoista