Sivut

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ofelia Market ja tuolin uudet vaatteet, osa 2

Käväisin tänään Ofelia Marketissa AnneVeen kanssa. En ole ennen kyseisessä tapahtumassa ollut mutta todellakin aion mennä jatkossa! Tykkäsin :)

Ostoshysterian iski ja mukaan tarttui pusuaddikti-nappi josta en tosin tiedä että mihin sen ompelisin mutta ehkä sen aika vielä tulee sekä ihana saksikaulakoru!Tuoliprojekti etenee, sain pingotettua istuinosan paikoilleen ja ensimmäinen pötkelökin on nyt kiinni. Tosta tulee niin ihana etten mitenkään kestä! :D Ajattelin vielä virkata sitten jonkin pitsireunuksenkin tuohon. Saas nähdä, on noissa pinnoissa ja jaloissakin jo aikamoinen homma.Huomatkaa miten hyvin selviydyin siitä että pinnat lähtee keskeltä tuolia!

20 kommenttia:

 1. Vähän harmi kun olin äitienpäivänä äidin luona, siis ei tietenkään sikäli harmi, mutta missasin sekä ystävien tanssikisat että Ofelia Marketin :/ Mut ehkä joku toinen kerta!

  Kuka tossa saksikorussa on valmistajana, onko siinä yhteystietoja? Tahtoo kans :D

  p.s. Huomenna ilmestyvässä postauksessa on sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 2. voi itku miten ihana siitä tulee! :D Ei taitais mun virkkaustaidot riittää tuohon.. pinnatuoleja löytyis kyllä monta kappaletta. :)

  ps. miten sä peset tuon päällisen jos se likaantuu? :?

  VastaaPoista
 3. Hienosti linkattu.:DDD Kiitos seurasta, oli kivaa! Paitsi että Iguanan ruoka oli paskaa ja korruptiojogurtitkin jäi saamatta!

  VastaaPoista
 4. AneVee: VOI DAMN!!!! Korjasin sen. Minähän olen ihminen joka aina tarkistaa linkit. Paitsi nyt, heh. Onneks ei ollu mitään ns. supernoloa siinä. Ties mitä mä täällä copypastettelen ja sit voi käydä noin 8D

  VastaaPoista
 5. Bubble: Mäkin olen aina ennen missannut Ofelian, nyt en päässyt äitienpäiväksi äidin luo kun oli muutenkin muuta menoa viikonlopuksi.

  Saksikorun valmista on Sanna Von Steam ja flyerissa lukee blogin osoite sannavonsteam.blogspot.com

  TaiNa: Jos se likaantuu niin irrotan, pesen ja kiinnitän paikoilleen. Tai hwitän meneen ja teen uuden. Njääh, ei se likaannu ;D

  VastaaPoista
 6. Saanko mä lähettää sitten 5 tuolia päällystykseen kun saat tuon oman valmiiks? ;D Ihana tulee, vois kokeilla yhteen orpoon tuoliin joka seilaa milloin missäkin =)

  VastaaPoista
 7. Hyvin etenee! Minäkin kävin Ofeliassa mutta oli ihan liian pitsiä minulle, yäk. Eiköhän tuoli kestä, että päällyksen pesee vaikka se on kiinni tuolissa. Mene vaikka rantaan jollekin matonpesupaikalle juuriharjan kanssa. Kyllä mummojen suu loksahtaa.

  VastaaPoista
 8. Tuolista tulee ihana! Kuinka onnituit saamaan selkänojan pinnat tulemaan virkkuusta "läpi" noin siististi? :O

  VastaaPoista
 9. Wrath: Et saa, luulen että en ihan heti ala uudelleen tekeen tällaisia xD Mutta kokeile ihmeessä itse :)

  Jokke: Jep, uskon että saa puhdistettua ihan hyvin ns. "paikallisesti". Sitä paitsi, ei tuolit likaannu! (kuuluisia viimeisiä sanoja...)

  'enna: Jätin pinnoijen kohtaan aukot ja lovet ja ompelin sitten kiinni kun oli paikoillaan.

  VastaaPoista
 10. Tuosta tuolista tulee kyllä aivan mahtava!!! Melkein tekisi mieli opetella virkkaamaan ja törkeästi matkia ideaa, mutta melkein. Tyydyn ihailemaan sun kättesi työtä =D

  VastaaPoista
 11. Tosta tuolista tulee ihan mahtava. Toi alempana esitelty jakkara on kanssa hieno. Voiskohan tota jotenki soveltaa ja tehä jotkut päällykset, vaikka ei osaakaan virkkaa eikä neuloa? Hmm...

  VastaaPoista
 12. Tosta tuolista tulee ihan mahtava. Toi alempana esitelty jakkara on kanssa hieno. Voiskohan tota jotenki soveltaa ja tehä jotkut päällykset, vaikka ei osaakaan virkkaa eikä neuloa? Hmm...

  VastaaPoista
 13. Peps: Voihan sitä tehdä mistä vaan :) Kankaita, naruja, mitä vaan! Tosta tuolista on kyllä tulossa aivansuperhieno vaikka itse sanonkin!

  VastaaPoista
 14. Kiitos, laitoin saksikorun tekijälle mailia ja sovin jo kaupoista :)

  VastaaPoista
 15. Aa, totta! Oon vaan varma, että joku mun vieraista tyris sen tuolin jotenki ja kaatais siihen jotain tai istuis likasilla housuillaan siihen. Mul on äitin luona yks mummon perintötuoli, missä on päälle kirjailtu hieno ristipistotyö, mutta sitäkään en uskalla ottaa mun kotiin samaisesta syystä. En selkeesti luota mun kavereihin (tai itteeni) tarpeeks :)

  VastaaPoista
 16. Bubble: Mahtavaa :) Toi koru on kyllä aivan mielettömän ihana!

  Peps: Mä en ajatellut antaa vieraiden istua tuossa ;D Ei vaan, en osaa pelätä istuimien likaantumista. Kerran tosin tappelin veljeni kanssa sohvalla avoin permanenttitussi kädessä ja toki sit vetästiin kunnon viiru sohvaan mut sekin sit lähti kun käytti tarpeeksi jytyä liuotinta xD Mut tuollainen ristipistotuoli kuulostaa kyllä niin upealta että sellaista todellakin jo varjelisi!

  VastaaPoista
 17. Mä jätin sen tuolin äitin luokse varjelukseen ja suojelukseen, mutta sitte mun pikkuveli käytti sitä jatkuvasti tietokonetuolina, joten nyt sen jalat heiluu. Helveta!

  VastaaPoista
 18. Voi ei, sellasia ne pikkuveljet on :/ Tosin mä olen rikkonut oman pikkuveljeni tuolin :D

  VastaaPoista
 19. Ofelia valloitti jälleen kerran. :) Itse tosin palloilin lähinnä myyntipöydän takana. :)

  VastaaPoista
 20. Visuaalisesti vaativa kottarainen: Ofelia oli kyllä parhautta :)

  VastaaPoista