Sivut

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kallio kukkii edelleen

Sain tänään neulontaseuraa AnneVeestä (tällä kertaa toivon mukaan linkkasin oikeesti hänen blogiinsa enkä jonnekin mitä olen viimeksi kopioinut) ja lähdimme Kallioon puikottamaan (vai miten se meni). Paikalla oli myös Jokke mitä minä puusilmä en tietenkään tajunnut! Kun asia kävi ilmi, tunsin suurta hämmennystä mutta selvisin siitä jo :D Oli hienoa nähdä Jokke livenä!

Siinä maailmaa parantaessa en ehtinyt samalla tavalla metritolkulla virkkaamaan kuin lauantaina ja sainkin aikaiseksi vain jonkinlaisen öö... suunnikkaan. Olen geometrian ihmelapsi :D (sitä paitsi, minä rakastan geometriaa. En yhtä paljon kuin algebraa mutta melkein ainakin).

Geometrian ihmelapsi

Virkkasin kukan siitä roikkumaan ja sain siis näin aikaan erittäin epämääräisen viritelmän jota en välttämättä kehtaisi tekeleekseni myöntää. Mutta hei, annetaan kaikkien kukkien kukkia :D

Kallio kukkii festival 100519

Tässä vielä fiiliskuva.
Kallio kukkii festival 100519

8 kommenttia:

 1. Olitteko te siinä kuuden aikoihin? Musta tuntuu että näin teidät ku menin niitä portaita alas. Mul oli vaan hirvee kiire niin en ehtiny jäädä ottamaan asiasta tarkemmin selvää. Harmillista!

  VastaaPoista
 2. AnneVee: toki :)

  Peps: Oltiin joo kuuden aikoihin :) Hitto vie, kunpa olisit ehtinyt jäädä!

  VastaaPoista
 3. Tää alkaa olla pelottavaa, ketähän muita kaikkia siitä onkaan kulkenut! (ja mitä me puhuttiin...:D)

  VastaaPoista
 4. Noniin, ärsyttää! Mut mä olin jo tapani mukaan valmiiks myöhässä, niin oli vaan pakko mennä. Enkä mä ees kuullu mitä jännittäviä asioita te mahollisesti puhuitte yhyy.

  VastaaPoista
 5. Kivasti tullut lisää graffiteja. :)

  VastaaPoista
 6. Nou hätä, minäkin siinä ujostelin enkä heti ruvennut mainostamaan itseäni. Kiva kun sitten "lopulta" tavattiin.

  VastaaPoista
 7. Sisko: On joo :)

  Jokke: Hyvä että lopulta paljastit kuka oot :D

  VastaaPoista