Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2008

Kiirekiirekiire

Oli tietysi vähän pöljää perustaa näpertely-blogi silloin, kun on niin kiireistä ettei ehdi mitään uutta tuottaan! Mutta voi miten sormet syyhyäisi näperteleen edes jotain pientä, puhumattakaan isommista projekteista! Nyt on vaan sellainen tilanne, että ensi viikolla viimeiset tentit ikinä (tosin tenttiviikothan on yleensä hyvin tuottoisaa aikaa muille jutuille, kuin lukemiselle) ja parin viikon päästä pitää olla kaikki opintosuoritukset rekisterissä, jos aikoo valmistua ja minähän aion valmistua! Mulla vaan on vähän noita rästihommia tuossa ja motivaatio miinuksen puolella.

Mutta sitten, kun minä valmistun niin mulla ei iltaisin muuta olekaan kuin aikaa tehdä kaikkea kivaa mihin ei liity koulu millään tavalla :) Mutta ennen sitä pitää tosiaan valmistua :P

Maanantaina tai mahdollisesti vasta tiistaina voin kuitenkin ylpeänä esitellä suuritöisimmän valmiiksi tulleen projektini ikinä! Se ei tosin liity ompeluun, virkkaukseen, neulomiseen eikä askarteluun, mutta kyllä sen parissa näpertään on joutunut! Tosin lähinnä pipetin ja mikroskoopin kanssa ja sen jälkeen vuoden ajan ystävämme Wordin ja Excelin seurassa. Se on semmonen insinöörityö ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti