Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

"Luulin viime hetkeni tulleen! Vihanneskorissa on skorpioni! Tai ainakin jotain myrkyllistä!"

Niinpä niin, luetaan tentteihin...

Ketä kiinnostaa!? XOKuten toisaalla on varsin hyvin tiedossa, fanitan aivan hirvittävästi Pekka Töpöhäntää! Katsoin sitä lapsena tosi tosi paljon ja oikeastaan en muista aikaa, jolloin sitä en olisi katsellut. Jossain vaiheessa, kun olin jo yläasteella, sen videon päälle nauhoitettiin jotain muuta. Silloin se leffa ei tuntunut niin tärkeältä. Mutta sitten kun ensimmäisen poikaystäväni kotona oli kyseinen video, oli mun pakko saada siitä kopio ja taas katseltiin Töpöhäntää! Ja kun sain dvd-soittimen, oli Pekkis ensimmäinen ostamani dvd. Katselen sitä edelleen tasaisin väliajoin, se vaan on niin älyttömän hyvä! Ja joka paikkaan sopii aina änkeä jotain quoteja siitä. Osaan vuorosanat jokaista äänenpainoa myöten ulkoa :DJa kun Pekka Töpöhäntä taas tuli puheeksi, niin pikkuhiljaa alkoi mun päässä kehittyyn idea paidasta, jossa oisi jotain Pekkiksestä. Selasin koneelta screenshot-kuvat, mitä olen leffasta poiminut (joo, olen ihan oikeesti tosifani) ja valitsin ehdottoman lempparini ja muokkasin sitä ääriviivamaisemmaksi ja tulostin.Kaapissa on aina t-paitoja tällaisia äkillisiä inspiraatiokohtauksia varten ;) Tällä kertaa keltainen yksilö.En harrasta sabluunoiden tekoa, koska mokaan ne aina. Tuo t-paita kuitenkin on niin hepposta matskua, että siitä näkyy ihan hyvin läpi. Niinpä maalasin siis vain suoraan paitaan siten, että se paperi oli siellä välissä. Kaikkia yksityiskohtiahan sieltä ei näy, joten tulin maalaileen koneen äärelle, jotta voin katsoa mallia.Tuo kissa ei kyllä onnistunut kauheen hyvin :S Mutta muuten tykkään kyllä :D Ja ainahan nää mun tekeleet on mun näköisiä, kyllä pieniä mokia pitää aina tulla, käden jälki saa näkyä. Ehkä en olisi tota mieltä, jos pystyisin tekemään huolellisempaa jälkeä, mutta koska en pysty, hyväksyn virheeni X)En tykkää käyttää salamaa ja nyt ei kuitenkaan mitään luonnonvaloa ole, koska on jo yö :/Ja sitten tää tissiongelma eli kuvat venyvät ja osa jää piiloon XO Mutta se on niin jokapäiväistä, ettei se haittaa. Eikä muutenkaan, ihan kiva vaan että ovat olemassa. Tissit siis. Joo, ehkä pitäis mennä nukkuun XD Luulisi kyllä, että näin viittä vaille valmiina insinöörinä osaisin laskea, paljonko kuvat tissien kohdasta venyvät ja siis tehdä sen verran kapeempi kuva, että se venytessään oisi se oikeankokoinen. Tuossakin tuo otsa levenee ihan hirvittävästi. Se naama kun pitäisi olla tuollainen pitkulainen.Tuo kuva toimisi jossain kassissakin hirmu hyvin, mutta mulla on niitä ihan liikaa jo muutenkin.

6 kommenttia:

 1. Mahtava paita! Ja olisikin hyvä idea luoda kaava, jolla laskea rintojen koon vaikutus t-paidan kuvaan. Sille voisi olla kysyntää. :)

  Hauskoja ideoita sulla muutenkin. Luen tätä blogia säännöllisesti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Riippuuhan se tietty vähän paidan materiaalista ja rintojen koosta, joten hankala mitään yleispätevää kaavaa on laskea. Tietty, jos paljon käyttää samanlaisia paitoja, esim mulla on varmaan 5 noita samanlaisia Lindexin peruspaitoja, niin oisi aika helppo mitata.

  Kiva, että on lukijoita :) Täytyy toivoa, että innostusta riittää tehdä juttuja, niin on jotain luettavaa :]

  VastaaPoista
 3. Taas niin hupasa postaus, virnettä vettä naamalle! Täytyykin pistää mieleen tuo tissienvirutusjuttu-varaus/ kun joskus tulee jotain kuvioita paitoihin maalailtua/paineltua... On nääs viimeks tullu tehtyä moista sillon kun ei vielä ollu näitä mollukoita!

  VastaaPoista
 4. Hih :)

  Mulla on aina paitaan maalattaessa mielessä, että nyt tällä kertaa sitten teen kapeamman kuvan, mutta en sit kuitenkaan ikinä tee :P Ne on nuo venyvät paidat vähän tuollaisia, kun ne pukee mollukoiden päälle :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä keksitkin kaikenlaista! Toi äijähän näyttää vaan entistä pöllähtäneemmältä (ah ihana suomenkieli!), kun sen otsa ja silmä hieman venyy.... ;)

  Ja ihanaa, että joku fanittaa kerrankin jotain vanhaa kunnon lastenpiirrettyä. Itse muistan hämärästi nähneeni Pekka Töpöhäntä-leffan noin 5-vuotiaana. Romaanin lin kyllä useampaankin kertaan.

  -Koo

  VastaaPoista
 6. Mä taas en ole niistä kirjoista hirveesti välittänyt, mutta tuo leffa vaan on yksinkertaisesti paras ikinä!

  VastaaPoista