Sivut

torstai 24. huhtikuuta 2008

VappukiireitäKun on valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, jolle deadlinet puskee päälle ja lisäksi pitäisi ehtiä juhlia vappua viikon verran kuten kunnon opiskelijan kuuluukin, niin kiirettähän siinä pitää. Mutta eiköhän tästä hengissä selvitä.

Viikon pituinen vappu alkoi tänään haalarimerkkien ompelulla. Mutta itse kun ei kyseistä pukinetta enää tämän viikon jälkeen tule käyttämään niin eipä paljoa uusia merkkejä kannata haalia. Keskityin siis lähinnä paikkaileen repsottavia kohtia (ja juomaan siideriä), mutta hengessä mukana kuitenkin.

2 kommenttia:

 1. Etenkin jos teekkari olet niin tekemistähän riittää ;)

  Mä en ole koskaan hankkinut haalaria kun se on mun mielestä ollut teekkarien juttu, ei ole merkkejäkään sen takia. Mutta olenkin vähän epätyypillistä opiskelijaelämää viettävä opiskelija.

  Olin eilen kaverin kanssa kirppiksellä ja löysin prikulleen samanlaisen puhelimen kuin se sun vihreä. Touhotin sitten kaverilleni innoissaan kuinka olit tehnyt laukun ja myyjäkin pyöritteli silmiään ja yritti pysyä mukana :)

  VastaaPoista
 2. En ole teekkari, vaan ihan vaan tavallinen insinööriopiskelija ilman sitä diplomi-etuliitettä. Mutta meilläkin on viikon kestävä vappu, ei me sen huonompia olla XD Ja juu, meillä on aika vahva haalarikulttuuri onneksi :]

  No niin, puhelinlaukkua sit kehiin vaan! :D

  VastaaPoista