Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2020

Keltainen pipo

Neuloin keltaisen pipon uusimman Suuri käsityö -lehden (2/2020) ohjeella. Siitä tuli aivan ihana, mutta totesin sen olevan mun talvivarusteiden kanssa aivan liian keltainen. Ei se mitään, onneksi sääjumalat suovat paljon vaakasuoraan myrskyävää vesisadetta, jolloin on pakko pukeutua sadetakkiin ja kumisaappaisiin ja kas, nehän ovat keltaisia, joten tästä piposta tuli selvästikin talvisten syysmyrskyjen pipo.


Lankana on Lankamaailman Oiva -sukkalanka, sellaista seiskaveikkapaksuista. Sen keltaisen sävy on aivan mielettömän upea, ei sitä tietenkään mihinkään kuviin saa vangittua enkä oikein osaa edes selittää, sillä ei ole tipun keltainen, ei sitruunan keltainen, ei auringon keltainen, ei leijonan keltainen,  vaan ihan mielettömän upea keltainen.


Pipoon tarvittavan silmukkamäärän jouduin laskeen itse, sillä lehdissä ei näytä olevan palstatilaa tai viitseliäisyyttä laskea tavalliseen joustinneuletta olevaan pipoon muuta kuin sen standardikoon. Onneksi minulla on verrantolaskut hallussa ja sain omaan pallooni sopivan ja tällä kertaa jopa kertayrittämällä.

8 kommenttia:

  1. Ihana pipo! Ajattelin itse kokeilla kans tuota.

    VastaaPoista
  2. Ihana pipo! Ja niin kauniin keltainen. Piristää varmasti harmaita sadepäiviä. :)

    VastaaPoista
  3. Miten kaunis keltainen! Pitääpä itsekin etsiä kirjastosta lehti ja luoda silmukat tuohon pipoon. Kiitos lankavinkistä! (voisko olla sadetakin keltainen?)

    VastaaPoista