Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Muita ihania lokasukat

Muita Ihania -blogissa oli jälleen mysteerisukkien yhteisneulonta, mikä oli nimetty lokasukiksi, koska se piti alunperin olla lokakuussa julkaistu juttu, mutta ei se mitään, ei nimi sukkia pahenna.


Vähän muokkasin ohjetta sen mukaan, että saan itselleni sopivat. Lankakin on siis paksumpaa, kuin ohjeessa. Itselläni on tässä Nallea ja jotain numerolanka 6:sta.


Ja tuo vaaleanharmaa ei itse asiassa edes ole sukkalankaa, mutta toivon sen kestävän kuitenkin, koska sitä on aika vähän ja neulon kuitenkin aika tiukkaa.


Ei ehkä äkkiseltään arvaisi värivalinnoiltaan minun tekemikseni, mutta tällaiset nyt kuitenkin tein ja ai että ovat ihanat!


Tänä vuonna näemmä neulon pitkästä aikaa sukkia ihan urakalla myös itselleni. Tammikuu vasta menossa ja jo kolmet villasukat valmiina nimenomaan itselleni. No, käyttötavaraahan ne ovat, eivät jää kaapin pohjalle lojumaan.

7 kommenttia:

 1. Onpas kivat, mukavat väriyhdistelmät! Olet ollut tosi ahkera sukkailija!

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaisivat minullekin! Ihanat! Laitoin langan pitkästä aikaa puikoille ja kuplia on tuloillaan jo jonkin matkaa, lapasiksi tahtovat.

  VastaaPoista
 3. Kiva sävymaailma näissä, kuvio myös miellyttää silmää. 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävymaailma on vähän outo mun sukkiin, mutta itsekin tykkään tosi paljon.

   Poista
 4. Ihanat, aika jouluiset... näen koko ajan tuossa varressa tontun lakkeja ja partoja. :D

  Mulla on joku ongelma kaikkien muitaihaniasukkien suhteen: Ne näyttää kivoilta ja haluaisin semmoiset tehdä, mutta sitten kun menen tutkimaan ohjetta niin tulee joku... en tiedä mikä. Joku plääh, kun tuntuu etten osaa valita värejä ja ei tuo silmukkamäärä voi olla hyvä ja en kyllä tuommosta kuviota halua tehdä kun on noin pitkät langanjuoksut... ja sitten kun rupeaa säätämään yhtä ja toista asiaa niin tuntuu että se oliskin jo sama jos vaan omasta päästä tekis ja siihen se koko into sitten levahtaa. Puuh, ei näköjään sovi mun mielenterveydelle... mutta ehkä vielä jonain päivänä!

  VastaaPoista