Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2020

Vuoden ensimmäiset sukat

Vuoden ensimmäinen neuletyö on valmis. Aloitin nämä heti ensimmäinen päivä, ohje oli julkaistu muutama päivä aiemmin ja jotenkin se iski tosi kovaa, vaikka en äkkiseltään olisi uskonut innostuvani frillareunaisista villasukista.


Ohje: Sari Nordlund: Midnight Dancer
Lanka: Adlibris Socki Fine
Puikot: 2,5 mm

Muokkaukset: itse asiassa en edes katsonut ohjetta enää frillareunan jälkeen, vain tein ihan sellaiset normisukat siitä eteenpäin, mitä muutenkin teen.


Tuo Adlibriksen Socki fine on siitä jännä lanka, että vaikka se on juoksevuudeltaan ihan perus fingeringiä, se on silti olevinaan tosi paljon ohuempaa ja niin kuin sitä luulisi, että siitä sitten tulisi pienempi sukka, niin ehei, ei suinkaan, vaan näistä tuli ehkä aavistuksen verran liian isot, koska tietenkin käsiala oli sitten löysää, jouluna kun ei ollut mukana 2 mm puikkoja, vaan tein niillä 2,5-millisillä. Aion kuitenkin elää asian kanssa.


Niin hörhelöhörsöt nämä kuitenkin ovat, että päärin kuvata ne myös farkkusemman alaosan kanssa, kuin pelkät sukkahousut. On vähän tasapainoisempi näin. Ihanat nämä kyllä ovat!

10 kommenttia: