Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Jämälankoja ja varastolehtiä

Kyllä nyt sukatuttaa. Ja Taitolehdityttää, sillä tämäkin malli on Taidosta. Taitolehtiä olen käynyt läpi ja neulonut niistä ohjeista ihan puhtaasti siksi, että Palasia arjestamme -videopodcastilla on yhteisneulonta menossa Taitolehden malleista ja minusta se on kyllä tosi hyvä idea! Kun jokin lehti on uusi, siitä tekisi mieli tehdä vaikka ja mitä, mutta kun ei heti ehdi, ne unohtuu kun tulee jo seuraava numero, eikä vanhoja muista. Nyt tuli kerättyä kasalle ne kaikki ja selattua ihan ajatuksella. Tämä Muita Ihania -blogin Tiinan ohje löytyi numerosta 1/2017 ja tein ne jämälangoista (Novita Nalle).


Päivän luontoilmiö (ei huolta, en ota tavaksi) uudenvuodenaaton ja -päivän jälkeisen myrskyn tekemät kuvioinnit pelloilla.


Näistä tuli vähän vahingossa omaan jalkaani sopivat, mutta saas nähdä, menevätkö kuitenkin lahjalaatikkoon, taitavat mennä.

4 kommenttia:

 1. Minulla on samanlainen projekti käynnissä, että käyn läpi vanhoja käsityölehtiä ja toteutan niiden malleja. Lehtiä on kertynyt nimittäin varmasti pitkälti yli sata, ja tuolla ne vain kaapin päällä seisovat sivunkulmat kivojen mallien kohdalta taitettuina.

  Sukat ovat tosi kivat! Olen nähnyt samantapaisia Pinterestissä ja miettinyt, mistä löytäisin ohjeen. Nytpä tiedän, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on esim Suuri Käsityö-lehdet jaoteltu siten, että on kasa, joissa mahdollisesti toteuttamisen arvoisia kaavoja ja sitten on ne, missä ei ole mitään houkuttelevaa. Tai siis olivat pitkään noin, en tiedä ovatko jo menneet sekaisin, kun en ole aikoihin niitä selannut.

   Poista
 2. Pellon lumikuviot ovat kuin kesällä meren rannalla olevat kuviot. Luonto osaa.

  VastaaPoista