Sivut

lauantai 24. kesäkuuta 2017

Kesä-Cousteau

Neuloin miehelle joululahjaksi Cousteau-pipon ja silloin jo mietin, että olisipa hauska tehdä pojallekin. Kesäversio olisi kiva! Niinpä päätin kokeilla neuloa pipon puuvillasukkalangasta, joka siis on pehmeätä ja joustavaa, toisin kuin 100 % puuvilla. Olen aiemmin neulonut puuvillasekoitesukkalangasta sukat ja päädyin pipon kanssa samaan lankaan: fingering-paksuinen Rico Design Superba Cotton Stretch. Ohje: Jacques Cousteau hat, mutta kavennukset tein toiseen suuntaan, koska omaan silmääni oli kivempi niin. Puikot olivat 3,5 mm sukkapuikot.


Pipon kanssa kävi nyt niin, että poika ei suostu sitä (toistaiseksi ainakaan) käyttään, jouduin lahjoon aika paljon, että sain edes tällaiset kuvat otettua (saatika, että olisi voinut etsiä kivan paikan, suoristaa pipon reunaa ja napata edes kameran kännykän sijaan).Ei kuitenkaan hätää, sillä tämä pipo joustaa aivan tolkuttomasti ja se sopii siis oikein hyvin meille aikuisillekin.


Ihan ensimmäisenä pipon nappasi kuitenkin itselleen taapero, jolle se meni hyvin vielä ennen kuin pipoa oltiin venytelty isommissa päissä. Lankaa kului 100 gramman kerästä vain 43 grammaa, joten saan hyvin tehtyä kyllä pikkuiselle vielä omankin. Onhan se aika söpö seikkailupipo minillekin.


Seuraava postaus käsitteleekin sitten pientä metsäretkeä, jossa taaperoa tuota pipoa piti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti