Sivut

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Suomessa valmistettuja vaatteita myyvä Lempee

Sisältöyhteistyö: Lempee


Kyllä kannatti ottaa blogissa aikoinaan puheeksi kotimaiset tuotteet, sinivalkoinen jalanjälki ja osta työtä Suomeen -kampanja sillä pääsin tutustuun uuteen lastenvaateliikkeeseen (oli siellä toki myös aikuisten vaatteita samoilta merkeiltä) Helsingissä joka myy vain Suomessa valmistettuja tuotteita. Liike sijaitsee Eerikinkadulla eli ihan Kampin ja Forumin lähellä. Vaatevalikoimassa oli tällä hetkellä Kimperi, Melli EcoDesign, Höö ja Johanna K Design eli keskenään hyvin erityylisiä vaatteita. Valikoimasta löytyy siis taatusti jokaiseen makuun jotakin. Mellin uudet pastellisävyiset sekä niitä vanhempia Leena Rengon suunnittelemia vaatteita, Höön voimakkaat kontrastit mustaa, valkoista, punaista, Kimperin pupujunaa ja "neliöpipoja" sekä Johanna K Design -villavaatteita. Merkkejä jotka on tuttuja eri messuilta ja markkinoilta mutta nyt niitä pääsee hipelöimään ympäri vuoden kivijalkaliikkeessä.

(mun silmät itkee verta kun näistä kuvista tuli näin keltaisia ja suttuisia, mitä ihmettä?!)Jäbällähän oli parhaillaan Johanna K Design -villahousut jalassa, ne ovat kyllä aivan huikeat! Kivoja ja laadukkaita ja lämpöisiä. Olen pessyt niitä 30 asteessa käsinpesu/villapesuohjelmalla koneessa todella monta kertaa eivätkä ole menneet yhtään miksikään. Tiedän ettei villaa tarvitsisi vesipestä mutta kyllä mä silti pesen, ulkohousuina kun käytetetään niin eihän siinä pelkkä villan itsepuhdistava ominaisuus oikein riitä. Huippukamaa! 

Kimperin pupujunaa meillä on myös ollut sekä valmisvaatteena että kankaana. Voi, toivoisin että siitä tulisi uusia värejä!Valikoimassa on myös ruokalappuja, laukkuja, vilttejä, pehmoleluja ja imetyskoruja, kotimaisia toki kaikki.Äkkiseltään näytti siltä että liikkeessä mahtuu pyörimään myös vaunujen kanssa, me tosin ei edes yritetty meidän tuplavankkureilla.


Ai että mun sydäntä lämmittää tämä kauppa. Jos haluat laajentaa kotimaisen suosimista elintarvikkeiden ja pesuaineiden ulkopuolelle, käy ihmeessä tsekkaamassa ja osta työtä Suomeen. Verkkokauppa löytyy myös.

9 kommenttia:

 1. Minäkin tunsin kuinka sydäntä lämmitti :3 Tykkään myös siitä että nuo vaatteet ovat sukupuolineutraaleja, eivät sellaisia "pinkki prinsessa" ja "sininen robotti"- tyyppisiä xD
  Imetyskoruja? Mitä ne ovat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään on tosi paljon sukupuolineutraaleja vaatteita saatavilla. Itse kuitenkin oon nyt sitten tykästynyt pukeen tytölle tyttömäistä, ei voi mitään :D

   Imetyskorut on vauvalle turvallisista aineista tehtyjä koruja joita vauva voi räpeltää imetyksen aikana tai kantoliinassa ollessaan tai sylissä. Saa laittaa suuhunkin. Ettei esim revi äidin hiuksia tms.

   Poista
  2. Juu, se on ihan ymmärrettävää, kun minäkin käyn Myyrmannin HenkkaMaukan lastenosastolla ihan vain katselemassa niin siellä on toinen toistaan söpömpiä tyttöjen vaatteita, ihan sydän sulaa kun katsoo niitä :3
   Kuulostaa hyvältä keksinnöltä nuo imetyskorut :)

   Poista
 2. Se on harmi kun mistään ei oikein saa kotimaisia vaatteita isommille koululaisille. Oikein kaihoisana luin tässä vastikään Kodin Pellervosta jutun James-farkuista, olivat kova sana aikoinaan nuorison keskuudessa.

  Tai tarvis aina olla kotimaisiakaan kun olisivat edes eettisiä...

  VastaaPoista
 3. Tää kuulostaa semmoiselta paikalta et pakko käydä joskus piipahtaa jos Helsinkiin on menoa! mitä löysitte sieltä? :)

  LAPSEKKAANA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höötä napattiin mukaan (palkkioksi) kun oli meille vielä siinä mielessä uusi ettei kyseisen merkin vaatteita olla aiemmin käytetty.

   Poista
 4. Pitkästä aikaa tulin lukemaan sun kommentoinnin innoittamana. Jotenkin oon vaan niin huono seuraamaan tän bloggerin kautta mitään ja sulla ei taida olla fb-sivuja? Mutta siis ihana tää kauppa. Joku ystävä mulle Helsingissä näyteikkunaa esittelikin, mutta ei tainnut silloin olla auki. Näyttääpä kauniille ja pointseja aina kotimaisuudelle täältäkin! Ja oon muuten kans sitä mieltä, että tytöille pinkkiä kahden pojan jälkeen. Jotenkin en osaa neidille pukea edes ns. neutraaleja värejä, jos ne on olleet aiemmin veljillä käytössä.

  VastaaPoista