Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Muita Ihania -tyyny

Helmikuussa neulottiin mysteerityynyä Muita ihania -blogin ohjeistamana ja käytin omaani Drops Paris -lankojen jämiä jotka ovatkin olleet vuosia vähän riesana kun en ole keksinyt mitään jämäprojektia niin paksulle puuvillalangalle. No joo hei, tyyny!!!! Harmi vaan että nöttöset olivat niin pieniä että jouduin lähestulkoon jokaisessa vaiheessa vaihtaan sitä ns pohjaväriä lennosta. Ja värit olivat muutenkin todella räikeitä joten loppumetreillä alkoi innostus jo pahasti lopahtaan kun tajusin että tää mun tyyny on ihan kauhea verrattuna siihen millainen se voisi olla jos värit olisivat harkitumpia eikä mikään olisi loppunut kesken! Mutta toisaalta, se juuri on mysteerityön hauskuus että kun ei voi etukäteen tietää! Tottakai tästä  kuitenkin omalla tavallaan kiva tuli, ei sillä :)



Me ei hirveästi harrasteta sohvatyynyjä kun koko olkkari muistuttaa muutenkin lähinnä kaatopaikkaa jonne on kaadettu koristeeksi saavillinen leluja, puuh. Mutta onneksi on blogi niin yhden tyynyn kuvaamisen vuoksi sain raivattua tyhjää tilaa noin 3 neliömetriä.  On sekin jo jotain!



Kuten kuvista näkee, meillä on täällä sairastuvalla todella hilpeä tunnelma :D Kitinästä ja yskimisestä päätellen en ole ainut jota meistä flunssa vaivaa.


Vaikka silti se kuulemma on tosi hauskaa kun äiti yrittää mäkättää ja huutaa vaikka ei tule kunnolla ääntä.

11 kommenttia:

  1. Kiva tyyny! Tuli jotenkin mieleen tuosta lähikuvasta se ihana vauvanne villahaalari. Joku maailma siinä on samaa.

    VastaaPoista
  2. Minusta tuo tyyny on ihan kivan näköinen. Ihan kuin olisi tarkoituksella tehty tuollaiseksi.

    VastaaPoista
  3. Toihan on tosi ihana! Mut ymmärrän tunteen kun ei tule sellasta kuin on suunnitellut ja työstä ei tykkää, vaikka kaikkien muiden mielestä se näyttää upealta.

    VastaaPoista
  4. Olen monesti ihaillut tuota lintuverhoa. Mistä se on kotoisin/minkä merkkinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verho on Vallilan. Taitaa olla viitisen vuotta vanha joten ei taida olla enää mallistossa.

      Poista
    2. Muistaakseni kuosin nimi on "pääskylä"

      Poista