Sivut

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kevätjuttuja

Pääsiäinen on siitä kiva että silloin tuntuu että kevät ihan oikeasti on täällä vaikka olisikin vielä kylmä ja lunta. Kevät on mun lemppari heti syksyn jälkeen. On niin parasta yrittää löytää se ensimmäinen leskenlehti, sinivuokko ja valkovuokko ja kytätä instagramista koska muut ovat löytäneet. Jokainen pienen pienikin kevään merkki on niin huikeaa ja hienoa. Olen aina rakastanut niitä minikokoisia puroja soratiessä jotka lävistää jäätä ja laskeavat ojaan tai jokeen. Seuraavaan talveen on pitkä aika. Mua ei haittaa jos välillä tuleekin vielä lisää lunta, turha sitä on angstata, kevät etenee siitä huolimatta. Aivan varmasti.

Tänä viikonloppuna ollaankin oltu paljon luonnon äärellä sekä päästy katsoon lehmiä ja etelä-pohjanmaalaista pääsiäiskokkoa. (Haha, huomaa kyllä että näistä yksi kuva on otettu järkkärillä ja loput puhelimella.)

Tästä se viimeistään alkaa. Ihana kevät!

6 kommenttia:

 1. Kyllä vain, kevät on ihan paras! Ja sulamisvesipurot on just ihania, niistä tulee lapsuus mieleen koska lapsena ne oli niin jänniä. :)

  VastaaPoista
 2. Kevät on toivon aikaa, ja pääsiäisestä kevät alkaa :) Kävin itse tänään pitkällä kävelylenkillä ja ihan pyörrytti nähdä kotia ympäröivän luonnon kauneus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt luonto alkaa antaan parastaan, pakko päästä joka päivä edes vähän luontoon :)

   Poista