Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kylppärissä porkkana

Nyt tulee kolmas materialismipostaus peräkkäin, pahoitteluni siitä. Kaikki käsityöt, joita olen aloittanut tuhottomasti, ovat kesken. Ja retkille ei nyt päästä koska olen flunssassa (ja varmaan sitten ensi viikolla on lapset samassa taudissa, kraah). Huomenna ehkä jo kuitenkin jotain valmiina esiteltäväksi. Sitä ennen haluan kertoa että meillä on kylppärissä porkkana.


Viime keväänä nähdessäni näitä harmittelin sitä että lapsi saa niin sanotun "paskahalvauksen" eli alkaa huutaan kuin pistetty sika, jos kylvyssä on vaahtoa. Ja kun siis Lushilla myydään niin ihania kylpyjuttuja! Joulun alla kuitenkin onnistuin markkinoimaan jäbälle Lushin joulupukin pään muotoisen kylpypalan josta sai aika tymäkän tuoksuisen vaaleanpunaisen vaahtokylvyn. Joululahjaksi saatiin vielä toinenkin ja toisin kuin Lushin henkilökunta oli väittänyt, me kyllä ollaan ihan käsivoimin palasteltu niitä ja käytetty siis vain pieni osa tuollaisessa vauva-ammeessa kerrallaan. Joten siis, tänä keväänä mekin käytiin ostamassa nippu porkkanoita. Eikä mitä tahansa porkkanoita vaan kylpyvaahtoporkkanoita!


Ja jäbä on näistä aivan innoissaan! Ei ole lainkaan huono homma että on tämmöinen porkkana jolla saa houkuteltua lapsen pesulle. Porkkanaa pidetään vesihanan alla kun ammetta täytetään ja kun tuntuu että vaahtoa on kylliksi, voi loppuporkkanan säästää seuraavaa ja sitä seuraavaa jne kertaa varten. Riittoisia ovat.Ja kuten aina Lushin myymälässä, siellä tuntuu olevan myyjä joka asiakasta kohden ja nehän tosiaan sitten myy... niin saivat mut hankkiin vielä saippuaa jota voi käyttää myös kylpyvaahtona ja hiusten pesuun ja se on muovailtavaa! Muovailuvahashampoo, jo on kumma jos ei tukkaa saa ruveta peseen ilman huutoa! :DTosiaan, juuri tällaisten juttujen takia en halua olla ehdoton että vain kotimaista ostaisin vaan että spesiaalia saa olla ja ylimääräistä hauskaa ja hemmottelua ilman tunnontuskia kunhan arjessa yrittää muistaa sitä työllistämisasiaa. Lush on ihana!

7 kommenttia:

 1. Hauskoja saippuoita. Harmittaa kun Lush lopetti Lahdesta ja Helsingissä tulee käytyä harvoin. Ja silloinkaan ei aina muista käydä tuolla.

  Kaikilla lapsilla on varmaan jossain vaiheessa se ikä, kun ne huutaa siksi kun ammeessa on vaahtoa. Meillä kummallakin lapsella oli se ikä joskus. Toisella oli sen lisäksi nöyhtäkammoikä. Siis sitä nöyhtää, mitä ammeeseen tulee likaisesta lapsesta itsestään. Oli hankalaa. Onneksi ne on jo isoja ja enää on kiistaa siitä kumpi saa mennä siihen ammeeseen ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eihän sitä mikään pakko ole tietenkään olla vaahtoa siellä kylvyssä, uskon että pelkällä vedelläkin tulee puhdasta mutta jostain syystä kuitenkin ajattelin että tämmöset kivat vaahtohommelit auttaa asiaa paremmin kuin ns normaali kylpyvaahto, että ylipäätään kylpyyn saisi houkuteltua paremmin :)

   Haha, nöyhtäkammoikä!!! :D :D :D Vaikka tuskin paljoa naurattaa sitten kun tilanne on päällä.

   Poista
 2. Just hiljan kattoin youtubesta videoita näistä muovailuvaha-saippuoista, aivan mahtavia! Ja vois vissiin helposti tehdä ite näitä DIY-meiningillä (esim: https://www.youtube.com/watch?v=-fJyc_bScv0 ) :p En oo näitä Lushin tuotteita ite kokeillu mut noi näyttää niiiin kivoilta et olis kiva koklaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin jutut on kyllä tosi kivoja, kannattaa joskus koklata :)

   Poista
 3. Mitä?! Muovailuvahashampoo?! Kenes kavereista saan nakitettua ostamaan tuota meille Helsingistä! :D Meillä auttaa hankalina suihkuiltoina Br-leluista ostettu väriliitu, jolla saa piirtää kylppärin seinään ja itse sienellä putsata pois. Saa huomaamatta pestyä ipanan, kun on niin keskittynyt piirtämään. :) Kylvyssä tuo lotraisi vaikka koko päivän, mutta itse en jaksa joka ilta kylppärissä niin kauaa hengailla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noilla nettikauppakin ;D Joo en mäkään joka ilta jaksa kylpyammeen vieressä istua, useimmiten käydään suihkussa mutta kerran viikossa ainakin sit tällainen "liotuspesu" xD

   Poista
 4. Mä olen yhtä palasahmpoota kokeillut ja tykkäsin. Laiskana en ole saanut tilattua lisää. Onneksi piahkoin on reissu isolle kirkolle. Täytyy kurvata lush liikkeen kautta. :)

  VastaaPoista