Sivut

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kajahtaneet kudelmat -näyttely Annantalolla

Aiemmin jo kerroinkin että Kajahtaneiden kudelmien kilpailutöistä avataan näyttely Annantalolle. Tänään pääsin viimein paikan päälle ja voi upeus mikä näyttely! Menkää ihmeessä katsomaan! Lisätietoa Annantalon kotisivuilta! Näyttely on tosiaan auki 30.3.2014 asti eikä maksa mitään.
11 kommenttia:

 1. Nuo housut! Ihan törkeen hienot. Harmi, ku samassa kuvassa on noi oudot pötkylät, joita en nyt osuvammin ala kuvailla, ku olisin muuten pinnannu ton kuvan.

  VastaaPoista
 2. Wow! Näyttää upeammalta kuin kuvittelin! Osaatko sanoa, että pääseekö sinne "kätevästi" sisään lastenvaunujen kanssa?

  Terveisin "yksivuotiaan äiti, joka edelleen ujostelee liikkua Helsingin keskustassa vaunujen kanssa"

  ps. Sun blogi on mahtava, olen seurannut sitä jo VUOSIKAUDET! (Joo, enkä ole koskaan aiemmin uskaltanut kommentoida, oon niin nössö :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikkahan on lasten ja nuorten taidetalo ja ainakin vaunuparkki pisti itseäni silmään mutta taisi siinä olla portaat heti ulko-oven jälkeen. En niin kiinnittänyt huomiota asiaan kun itse olin liikenteessä ilman lasta. Sijainti on kuitenkin mahtava, ihan nurkan takana Kampin keskuksesta.

   Hih, ja kiitos :)

   Poista
 3. Kiitokset "housumainoksesta" :)

  VastaaPoista
 4. Onpa harmi, että en voi tulla katsomaan tuota näyttelyä. Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
 5. Hei! Saako töihin koskea? Näkövammainen ystäväni haluaisi mielellään lähteä myös näyttelyyn, mutta hänen täytyisi päästä kokeilemaan töitä saadakseen käsityksen niistä.

  VastaaPoista
 6. En tiedä, kannattaa kysyä varmaan sieltä Annantalolta! :)

  VastaaPoista