Sivut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Pussilakana

Ompelin Paapiin Kukkapuput-puuvillasta jäbälle pussilakanan. Nuukana ihmisenä laitoin toiselle puolen yksiväristä valkoista lakanakangasta. Tää on ihana!

Silmiä ei voinut ummistaa tietenkään kun valot oli päällä ja piti tsiigailla mitä minä duunaan. Rakkaat unirievutkin päästi käsistään.


17 kommenttia:

 1. Onpa tosiaa ihana! Ja peiton alla toinen ihana <3

  VastaaPoista
 2. Just niin oikee ruskee tuossa kankaassa. Sulonen setti koko kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täydellinen sävy! Alulakana vois olla valkonen mut ei voi mitään kun ostin aikoinaan vaan sinisiä raskaushuuruissani! x)

   Poista
 3. Kyllä tuo poitsu vie kaiken huomion - suloinen!

  VastaaPoista
 4. Nättiä kangasta! Paapii on ihan mun suosikki. :) Minä fuskaan aina ompeluksissani, jos on yhtään kalliimpaa ja tavallista ihanampaa kangasta. Ei sitä vain raaski käyttää nurjille puolille.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paapii on kyllä ihana :) Ja tällainen fuskaaminen on vain järkevää! :)

   Poista
 5. Ihanaa pupukangasta on! Ja ihana on pikkuinen lakanoissakin! Minusta on ihan fiksua fuskata ja laittaa toiselle puolelle halpaa yksiväristä. Niin teen minäkin aina, jos mahdollista.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kelpaa noissa pupuissa nukkua! Eikä ihme, että silmät on jäbällä  auki kun mammma häärää valojen ja kameroiden kanssa. Mulla ei ole ketään noin pientä pussilakanaa käyttävää enää, mutta hyvä juttu toi toisen puolen valkoisen pitäminen. Samallalailla yritän itsekin pihtailla, jos on joku juttu jossa alapuolella ei ole niin väliä. Ja ihana Jäbä, kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kangasta voi ostaa niin paljon että voi tehdä aikuistenkin koossa ;) Toi kangas on kyllä mielettömän ihana! Onneksi siitä jäi vielä jonkun verran jämäpaloja ;)

   Poista
 7. Voi kun onkin mahtavasta kankaasta tehty lakana! :)

  VastaaPoista