Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kansikuvassa, OMG

Silloin kun mulla vielä oli tukkaa, musta tehtiin juttu Nuorisoasuntoliiton Asu & Elä -lehteen. Se julkaistiin joulukuun alussa ja mulle lähetettiin yksi kappale postitse koska en lehden levikkipiiriin kuulu. En laita koko juttua (enkä kantta) tänne, löytyyhän se tuolta jostain jos jotakuta kamalasti kiinnostaa. En oikein pääse yli siitä että lehdessä on kuva jossa näkyy pyykkiteline ja puolivalmis paskapaperirullista tehty himmeli. Luulin ettei ne näy kun en halunnut ensin kyseiseen huoneeseen toimittajaa edes päästää. No, aina ei voi voittaa. Oli kuitenkin tosi mukava rupattelutuokio haastattelun parissa :) Tein lehteen myös ohjeen tuubihuivista ilman ompelukonetta ja kummoisia materiaalihankintoja. Lisään siitä isommat kuvat tuonne loppuunsähkökaapista tosin kaikki kunnia siskolleni ;)


Ite en ehkä kutsuisi itseäni tuunausbloggaajaksi mutta ymmärrän toki että tämä ei ole mikään käsityöalan lehti :)

Ja tämä siis se huivin idea:

15 kommenttia:

 1. Siistii! Nyt paljastu minivauvan nimikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut se on silti blogissa pikkujäbä tai jotain sellaista! :D

   Poista
 2. älä maindaa pyykkitelineestä, musta se on vaan inhimillistä et ei oo liian sliipattua. Antaa niiden valkoisten sisustajien nuolla kaikki piiloon vaikka hengettömyyteen asti. Onhan ne kauniita toki, mut kun tulee sellainen olo et uskaltaako hengittää edes, et ei mee rikki ja kirotaanko sellaisessa huushollissa koskaan myöskään. Musta on ihanaa kuin sun blogissa huokuu elämä ja ilo niin et kyllä yksi pyykkitelinekin mahtuu mukaan ihanaan arkeen, jossa saa olla rösöinenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ku mä vihaan noita pyykkitelineitä xO Niitä on joka huoneessa ja on rumia ja aaaarghhhh!!! Mut toisaalta, mitäpä lehdestä. Noi on jo varmasti kaikki heittänyt lehtikeräykseen. Internet vaan on ikuinen ;)

   Poista
  2. Vinkki (tai ainakin vinkin yritys). Sopisko teille jonnekin sellainen seinien väliin pingoitettava malli? Sen saa aika ylös ja on yllättävän vähän tiellä silloin kun siinä roikkuu vain vaatteita, eikä lakanoita. Meillä on sellainen yhessä käytävässä, missä siis kuljetaan jatkuvasti, mutta ei oo häirinny.

   Poista
 3. Honkajoelta! Vuoden ikäisen lapseni mummi ja pappa asustelee siellä ja näin ollen mieheni myös sieltä kotoisin 8-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi huih, sieltäpä ei monikaan kotoisin ole kun on niin superpieni paikka mutta silti jostain syystä aina on joku joka tietää paikan tai on jopa sieltä kotoisin myös! Hyvä Honkajoki!!! :)

   Poista
 4. Jes, pikkujäbän nimeä olenkin miettinyt - söpöööööö :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D :D Pikkujäbän nimen vuoksi niin pitkään panttasinkin tän lehtijutun näyttämistä mut sit aattelin että menkööt kun ei se mikään valtionsalaisuus ole ja lukeehan se muuallakin.

   Poista
 5. On se hyvä, että joillakin noita ideoita riittää :) Voin vain ihailla sun kekseliäisyyttäsi!

  VastaaPoista
 6. Hei mutta tuo pyykkiteline on just se juttu miksi luen blogiasi; kerrot elämästä ja asioista juuri sellaisena kuin ne ovat. Voi kuule, olen sulle kade; sun ikäisenäsi olin sellainen tylsimys ja pelkuriraukka, etten uskaltanut paljoa sanoa, mitä oikeasti ajattelin. Siinä vaiettiin baby bluesit, uskoton aviomies ja rahahuolet kuoliaiksi. Olen niin onnellinen sellaisista ihmisistä kuin sinä, jotka uskaltavat kertoa asioista niiden oikeilla nimillä ja tehdä sellaisia asioita, joita haluavat muiden mielipiteistä huolimatta, sillä olen varma, että sellaisia pelkuriraukkoja on vieläkin ja että heitä auttaa hurjasti huomata että ei elämä oikeasti ole pelkkää strömsöötä.
  Ja siis pyykkiteline ei ole ainoa syy blogisi lukemiseen vaan myös innovatiivisuutesi on huippua. Ja jutut pikkujäppisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä en taas osaa pitää tollasia asioita itelläni ja kerron vähän turhankin herkästi oman mielipiteeni mutta siitä huolimatta haluaisin että pyykkitelineet ei näy kuvissa :D

   Ja ehkä tossa on nyt sitten lohdullista materiaalia asu & elä -lehteen että kaikilla ei tosiaan ole kämppä ihan tiptop. Mutta ite tollasesta kuvasta silti ajattelen että "hyi hitto mikä sontiainen toi tyyppi" kuin että "ihanasti näkyy elämisen jäljet" ;)

   Poista
 7. No sentään ei ollu siinä nipsupyykkitelinessä se sensuellimpi himmeli just roikkumassa ;D

  VastaaPoista