Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Jouluviemisiä

Hui hui, tänä viikonloppuna on ollut jo tähän mennessä hurjasti kaikkea kivaa. Eilen leivottiin perinteisesti pipareita ystäväporukalla (siitä lisää maanantaina Pakollisen joulun puolella, kjeh). Tänään onkin vuorossa toisen ystäväporukan seurassa Kinkun paistamista! Ja sinne viemisiksi virkkasin Eilentein-blogin ohjeilla pannunaluset muun sälän seuraksi. Näistä tuli tosi nättejä, pitänee tehdä itellekin kun olenkin angstannut ettei meidän keittiöön sovi mikään jouluinen kun se on niin kesäinen mutta valkoiset lumihiutale- ja tähtipannunaluset sopisivat :)

Lumihiutale
Ohje: klik!

Tähti
Ohje: klik!

Molemmissa kuteena Hoooked Zpagetti (mitä saa muuten Tiimarista!) ja koukuteltu menemään 10 mm koukulla.19 kommenttia:

 1. Ehdit vielä osallistua tänään FaBon puolella PIPARI BATTLEen, jos niistä ei tullut liian roiseja. :)
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis niistä tuli kyllä idealtaan mahtavia mutta koristelutaidot teki niistä sitten sen verran paskoja ettei niillä mihinkään osallistuta :D

   Poista
  2. Ja siis se skaba on koristelukilpailu ja mulla on ite se piparin muoto se juttu ;D

   Poista
 2. Noi on kyllä hienoja alusia! Ja sopivan nopeatekoisia, ajattelin itsekin virkkailla niitä vielä pari ennen joulua. Tiimarin valikoima sitten näköjään paranee vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Tiimari kohentaa valikoimaansa ja imagoaan mutta silti sen entinen nukkavieru krääsäkauppa -mielikuva istuu tiukassa!

   Poista
 3. Jahas, innolla odotan mitä häpykarvaisia tai muita kekseliäitä pipareita on tänä vuonna luvassa ja afrolla vai ilman jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida olla ku yks tosi pieni pippelihomma, muute siveellisiä mutta erilaisia :D Ja vanha afrotukkapipari esiintyy myös!

   Poista
  2. Mut tietty vois esitellä myöhemmin myös niitä joitain vuosia sitten tehtyjä ejakuloivia pipareita!

   Poista
 4. Hirmu kivoja! Ja enpä oo tienny, että Tiimaristakin tuommoista saa. Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ainakin meidän lähitiimarissa on puuvillakudetta mustana, valkoisena ja sinisenä.

   Poista
 5. Samaiset pannunaluset valmistui myös täällä eilen. Paitsi ettei tähdestä tullut tähteä vaan kukka, kun luin ohjetta vähän väärin.. =D Hurjan nopeita kyllä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuli aika pyöreät sakarat vaikka tein ihan oikein :P

   Poista
  2. Tiimarista?! Vau, se pulju kyllä todella yrittää!

   Mut tosta ohjeesta, hei, oonko mä nyt kirjoittanut sen jotenkin sekavasti taas...mun mielestä sun tähdestä ehkä puuttuu sakaran kärjen 3 kjs, ne tekee sakaroista vähän terävämmät. Kolmoskierroksella pitäis siis virkata 4 ks ketjuun (tai siis sakaraan), sitten 3 kjs ja taas 4 ks ketjuun. Mulla tuo 3 kjs näkyy tommosena pienenä ylimääräisenä aukkona ihan sakaran kärjessä. Voisko sitä kohtaa ohjeessa jotenkin vielä selventää? Äh ja puh, pitäis käydä joku ohjeenkirjoituskoulu...Vai onko sulla siis se 3kjs? Vaikutaahan kudekin tietty aina lopputulokseen.

   Poista
  3. Hups, ei muuten oo :D yhen vaan tein kärkeen! Vika on varmaan mun lukutaidossa vaan :P

   Poista
  4. ah, no hyvä kuulla! Tai ei siis oo hyvä :D mutta hyvä kun aattelin että oon taas kirjoitellut jotain varsin epäloogista ;)

   Poista
  5. Ei, mä luin sen nyt uusiks niin todella selkeähän se on. Mä oon vaan jotenkin ite onnistunut lukeen sen väärin kun kiireessä lukenu ja sit tehny vaan sen perusteella mitä nopeesti ohjetta vilkassut. Luulin että mun pyöreähköt sakarat johtuu vaan siitä että mulla kaikesta tulee vähän läskiä ja pyöreetä eikä semmosia tiukkoja kulmia kuin muilla :D

   Poista
 6. Kiitos ideasta + Tiimari-infosta! :)

  VastaaPoista