Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Papuja

Nyt on mullakin sitten se oikea Papun rusettipipo niin ei henkisesti ahdista kulkea omatekemässäni halpaversiossa (joka muuten on kivempi kuin tuo alkuperäinen koska se mahtuu jopa päähän). Ja Papu ja nappisade -kirja odottamassa että pikkujäbä kasvaa satujen kuuntelu -ikään :) Ihana tuo kirja!


Niihin lastenvaatteisiin en sortunut koska ne on pliisun värisiä mun makuun. Silti ostin juuri kassillisen pliisun värisiä Littlephant-vaatteita jäbälle Lindexiltä. Mut ne ei ollu yhtä pliisuja! :D

No niin, tää oli tämmönen äitiysblogimerkintä :P

6 kommenttia:

 1. miten toi pipo ei mahdu päähän? mulle m/l on jopa aika reilu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mahtuu mutta näyttää hölmöltä. Voi olla että on vaan kriisiä siitä kun mulla ei ole tukkaa et ehkä näyttäis paremmalta jos tulis tukkaa sieltä alta mutta ehkä mulla on vaan iso pää. En tiiä onko noita eri kokoja mutta semmonen päätä nuoleva tuo mulle kyllä on!

   Poista
 2. Pisteet suoruudesta, on se kiva kun joku kehtaa sanoa paukauttaa asiat aina suoraan!

  VastaaPoista
 3. En juuri ostele pipoja tai muita hattuja kokeilematta, on tullut sen verran ikäviä yllätyksiä - vaikka olen kuvitellut että mulla on ihan normaalikokoinen pää, niin pipovalmistajien mielestä ilmeisesti ei. Tosi kivan näköinenhän tuo on, mutta vähänkö nyppii jos se ei mahdukaan päähän. (Sitäpaitsi sun tekemässä pipossa oli ihanat värit.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mä oon kyllä tiennyt että mulla on iso pää, en tajua että miksei tullut ostohetkellä mieleen. Nooh, eiköhän ton jollekin saa annettua tai sit isonnan sitä, heh :D Mut joo, kyllä se mun tekemä on silti hienompi ;)

   Poista