Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Mitä oli minun tekemässä yllätyskerässä?

Sain kuulla että minun antama Magic Yarn Ball on keritty auki joten voin näyttää mitä siellä oli!

Lankavarastoni värivalikoima oli harmillisen suppea joten saas nähdä millaiset sukat niistä sitten tulee. Oli myös hankala arvioida paljonko yhtä väriä kannattaa aina laittaa tai siis minkä paksuista raitaa tulee. Toivon mukaan ei käy niin että puoli sukkaa on yhtä väriä ja sitten muutama hassu raita, heh :DRuotsi/Tanskareissulla käytiin tosiaan myös Grennassa joka on tunnettu Polkagris-karkeista. Siellä oli siis koko kylänraitti aika näyttävästi polkkakarkkiteemaista ja käytiin karkkikaupassa jossa sai lasin takaa tsiigailla kun komea nuorimies pyöritteli karkkitankoja. Sieltä karkkikeppi. Tuo violetti Rosti Mepalin minikulho on ihana, haluan noita itellenikin kaikissa mahdollisissa väreissä (ja miksei tietenkin isompiakin kuin tuo 1 dl). Minulla on vain samaa sarjaa sellainen kapea ja korkea. Viinapullo oli pakko änkeä mukaan tietenkin ja sitten jotain jouluista. Ja Marimekon patalappu ja muutama nappi :) Lisäksi ompelin tälle teen ystävälle teepussilompakon minkä ohje löytyy tuolta, klik. Se on jännä että vaikka kuinka leikkaisin kappaleet suoraan niin viimeistään ompeluvaiheessa mokaan jotain ja tadaa, vänkyrävinovinkura tuli! Mutta ei voi mitään.


Siis tuo yläreuna! Huoh! Itse en juo teetä joten pihistin sisälle muutaman pussin joita siskoni ovat tuoneet mun luokse jotta heille olisi teetä.


Sellainen oli joulu-MYB tänä vuonna! Mitähän ensi jouluksi sitten? ;)

9 kommenttia:

 1. Hei, löysin blogiisi aivan sattumalta pari viikkoa sitten ja halusin nyt tulla sanomaan, että todella mukavia juttuja kirjoitat ja juuri tällaisia blogeja tykkään itse lueskella. Mukavaa, että päivittelet näin usein :)

  Hyvää joulun odottelua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kauniista sanoista :) Nyt tuntuu olevan paljon päivitettävää, aina ei ole tahti ihan näin tiuha :D

   Kiitos samoin! :)

   Poista
 2. Muistan kun käytiin Ruotsissa kun olin pieni ja täytyi olla sama paikka kun juurikin lasin takaa katsottiin ku ne teki niitä karkkikeppejä. :) Tosi söpö lahja! Muija-kuosi on paras. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti sama paikka :) Se oli kyllä hauska mesta, tällainen elintarviketekniikan insinööri oli ihan innoissaan kun sai katsella karkin tekoa, varsinkin kun tosiaan oli aika karkki se ukkokin joka niitä teki, tarkoituksella varmasti ;D

   Poista
 3. Itse oon myös tuollasen teelompsan tehnyt ja kappas vaan, vinon yksilön sain myös aikaan ompeluvaiheessa :D Aattelin vielä väsätä sellasen siskoni joululahjaan, joten saas nähdä saisko sen onnistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se jossain vaiheessa onnistu kun tarpeeksi monta tekee :D

   Poista
 4. Blogissani on sulle hyvän mielen haaste :)

  VastaaPoista
 5. Hei, olen löytänyt blogisi hetki sitten ja lukenut sen muutaman päivän aikana alusta loppuun, innostusta ja inspiraatioita aiheuttava ja aivan ihana blogi sinulla. Kiitos.

  VastaaPoista