Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Valpuri mummulassa, osa 5

Nyt mä aloin huijaamaan tässä hommassa! Hirvee pakkomielle saada kirjaan mukaan syksyhommeleita muutakin kuin nuo puimurikuvat ja oonko mummulassa nyt? No en oo! Niinpä feikkasin ja kuvasin jotain semmosia täällä Vantaalla mitkä vois olla yhtä hyvin mummulastakin. Nuo kaksi ensimmäistä ovat tosin oikeasti sieltä, viime reissulla kuvasin. Esim ikioma omenapuuni :)Nämä sitten niitä lavastettuja. Noista sienistä tosin en tiedä että kasvaako just noita kotikotonakin koska en tunne sieniä ja oikeestaan mua ällöttää sienet kun ne on sellaisia limaisen oloisia joten oikeastaan ei edes kiinnosta (sienet on kuitenkin kauniita ja tykkään siis katella ja kuvata niitä mutta en tahdo koskea). Mutta tämä kuva olkoot valistusmielessä että sieniin ei kannata kajota.
Tässä hommassa iskee helposti tajuton suuruudenhulluus sillä nythän mun täytyy venata vielä luntakin että saan talvikuvia. Ja sitten pitäisi kevätkuvia saada. Tosin keväässä ei ole mitään kovin ihmeellistä, saman kyntöpellon voi kuvata syksylläkin. Ja nyt sitten tietysti ahdistaa kun on jäänyt kuvaamatta esim mustikat ja kasvimaa ja aaargh! Niin että onkohan tää nyt enää kiva kirja lapselle vai 200-sivuinen monta vuotta kestävä valokuvausprojekti äidille :D :D Tietty voihan tota Valpurin naamaa photoshopata vanhoihin kuviin, heh.

6 kommenttia:

 1. On tää kyllä niin huippujuttu!!! En yhtään ihmettele, että saattaa painaa pian kilotolkulla koko kirja :D, varmasti jää koukkuun tuohon kuvaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä taitaa kyllä tulla melko paksu opus :D :D Ja minä vielä ajattelin yrittää keksiä jotkut riimitykset jokaiseen kuvatekstiksi, apua :D

   Poista
 2. Odotan todella näkeväni joskus lopputuloksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä vauhtia se on valmis kymmenen vuoden päästä kun aina ehtii meneen joku luonnonihme ohi :D :D Mut joo, ehdottomasti :)

   Poista
 3. Tämä on kyllä loistoidea! Olisko huono ajatus tehdä jokaiselle vuodenajalle oma kirja, olis ehkä helpompi käsitellä pienillä käsillä kun tulis kevyempiä, eikä tarvis ainakaan sen takia karsia kuvia? Ja kesäkirjaa pääsisi tekemään jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaattees ei ois huono ollenkaan :) Mut en tiedä että tulisko noita muita vuodenaikoja niin paljoo kun kesällä tuli kuvattua lähinnä sitä ympäristöä jne mitä ei tarvi erikseen muina vuodenaikoina kuvata. Pitänee laittaa harkintaan kuitenkin :) Luulen että kirjasta tulee sen verran iso kuitenkin ja mulle niin hiton rakas ettei sitä hirveesti omin päin mennä repimään ;D ;D Tosin lupasin teettä kopion mun porukoillekin :)

   Poista