Sivut

tiistai 11. syyskuuta 2012

Ei vielä koiralle

Ajattelin jotain tuon tapaista mitä Wikke oli tehnyt mutta halusin siitä koko kaulan ympäri menevän punoksen koska sopisi enemmän muka-tyyliini. Sitten kysyttiin että teenkö koiran vetonarua/lelua, ne kuulemma ovat tuollaisia. Ok. No, pitänee olla varuillaan ettei hengaa koirien lähellä tuo kaulassaan ettei tule vahingossa hirttäytyneeksi. Toisaalta, kun ensi viikolla ehkä jo kyllästyn tähän, voin lahjoittaa sen sitten jollekin koiralle. Kätevää.

En jaksanut mitään ohjeita katella, tein sen perusteella mitä muistelin varhaisnuoruuteni partiovuosilta. Ja tein aika tiukan ja trikookuteet oli ohuita mutta onpahan sitten vähän sirompi olevinaan. Ikäviä köntsiä siihen tuli paitojen saumakohdista. Joskus oisi tietty kiva jos ei aina näyttäisi niin kotikutoiselta.Tämä siis se aiemmin keskeneräisenä vilahtanut.

14 kommenttia:

 1. Joo, tuommoisia näkee koirien leluina :) Teet vaan tuolla tekniikalla tutuille koirille tuliaisleluja. Mutta hyvinhän tuo näyttää sopivan sulle kaulakoruksikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen että tuo päätyy ennemmin tai myöhemmin siskon koiralle :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oisin halunnu kuparisemman/oranssimman mut annoin kerrankin semivapaat kädet kampaajalle, se vaan oli ehtona et punanen. Tuli sitten myös sivujakaus ja sivuotsatukka JOKA EI PYSY SIVUSSA kuten kuvasta näkyy. Mut ehkä se siitä sit ajan kans.

   Poista
 3. Just eilen äidin kanssa nykerrettiin pennuille tuommoisella tekniikalla lelu vanhoista verhoista ja teepaidasta :) Näköjään toimii korunakin :) Pistäkö pihistää se leikku takas laukunhihnaksi? Tuli nimittäin nii ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran tosiaan poikkesi että letiteltiin eka "kuteet" ja sit vasta punottiin :) Aika jänskä tuli tosiaan...Mutta yllättävän paljon meni sitä "kusetta"..Ja ehän mie raaskinut siiseleiltä viiä leikkua joten pitänee uusi laukun hihna tässä joku päivä nykertää :)

   Poista
  2. Joo, tohon uppoo paljon materiaalia mutta äkkiäkös sitä silti uudenkin tekee :)

   Poista
 4. Joo mäkin oon joskus tehny koiralle tollasen! Miksei sitä vois kaulaankin laittaa, tottakai!

  VastaaPoista
 5. Tämä on pakko toteuttaa! Ihana ja nätti ja käy arkeen ihan huipusti.. miksi ei juhlaankin.

  VastaaPoista
 6. mäkin oon siis tehnyt tietämättäni koiraleluja, jes! ehkä vien yhden tuliaiseksi meidän collielle, kun seuraavan kerran meen käymää himas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vielä semmonen rouheempi lelu kun on se ketjukin :D :D

   Poista