Sivut

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Puolessa välissä sen tajuaa että 24 on aika monta!

Pakko tosin jaksaa nyhrätä vielä ne loput 12 koska nämä ovat liian pieniä vauvallekaan ;D Hommaa ei nopeuta se että oikean ohjeen puutteessa tihrustan vaan mallia siitä miten muut ovat tehneet. Ja menin ensin harhaan ja kopioin muutaman sellaisesta joka oli sooloillut varsinaisesta ohjeesta. Huomasin että muilla oli erilaisia. Auts.Mutta ei-niin-tuhnuiset kuvat sitten kun on kaikki valmiina, päätelty ja silitetty.

18 kommenttia:

 1. Jaksaa, jaksaa! Vielä pari kuukautta aikaa kutoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi aloitin hyvisä ajoin niin ei tule paniikkia :)

   Poista
 2. Hyvä tulee! Ja kiitos taas kerran inspiroivasta postauksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :) Aattelin ajoissa esitellä tätä eikä sit vasta kun ei enää ehdi alottaan omaa jos vaikka inspiroituis tällaista itelleen tekemään.

   Poista
 3. Onneks et oo tekemässä adventtikalenteria :)
  Noi on kyllä huippusöpöjä, vaikka mun mielestä noi sopis tosi hyvin myös jääkiekkokatsomoon (vain oikeasti lapasen kokoisina)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, vois hyvällä tuurilla vaatia vielä monta lapasta enemmän! Mut joo, meidän olkkari muistuttaa kyllä välillä erehdyttävästi myös jääkiekkokatsomoa ;D

   Poista
 4. Aaa, sie oot lähteny tekemään perästä käsin etkä alusta! =) Mahtava homma kyllä tämmöinen joulukalenteri, varmasti säilyy äidiltä pojalle. Vau. (ja melkoinen nyherrys kyllä epäilemättä.. =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo kaksinumeroiset oli helpompi kopioida, siksi aloitin perästä :D Onneks noita tekee aika äkkiä jos ei yritä esim katsoa telkkaria samalla.

   Poista
  2. Pakko kommentoida, että mun ois pitäny alottaa ykkösestä jos tota tekisin, en kuitenkaan sais kaikkia valmiiks ennen joulukuun alkua ni ois ees alkupää valmiina ja vois sitä mukaa väsäillä ku päivät kuluu:D

   Poista
  3. Niin no joo :D Mut tällä mun tyylillä on sit motivaatiota saada ne valmiiks ennen joulukuuta x)

   Poista
 5. Ihanat!

  Asiasta kukkapurkkiin... tuossa taannoin oli juttua siitä "imettävästä possupehmolelusta". Selailin vanhoja käsityölehtiä ja mikäs muukaan ohje sieltä putkahti esiin kuin tuo possu... Kyseinen lehti on Suuri käsityökerho 10/1987...

  -anelia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi :) Mun possun kaavat piirsi isäni itse mutta siihen vauvapossuun tais olla valmiskaava. Vanhat kässälehdet on ihania :)

   Poista
  2. Tää ohje oli virkattu :) Eiks oo kiva kun saa lisää inspiraatioo jo ennestään kiireiseen arkeen...? :) :)

   -anelia-

   Poista
  3. Aaaaa, virkattu! :) Kyllä inspiraatiolle on aina vähän tilaa :)

   Poista
 6. No mutta hei. On mahtilapasia tulossa.
  Sulla häätyy olla pitkät piuhat noiden neulomiseen ja ennen kaikkea päättelemiseen. Mulla menee villasukatkin päättelemättömien koriin, vaikka olisin käyttänyt neulomiseen vain kahtaa eri lankaa. Neljä häntää siis, hurjaa. Päättely ei oo mun juttu. Eikä siis valmista tule liian usein. :)

  Soot huikee tekijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koe päättelyä mitenkään ongelmalliseksi mut tykkään kyl jättää ne aina viimeseksi, oishan tässäkin voinut päätellä aina sitä mukaa kun lapanen tulee valmiiksi.

   Poista
 7. ihana idea ja varmaan on perintökalleus joskus aikojen perästä :) paa ne jollain toisiinsa kii ettei ykskään pääse tippuun matkan varrella! ja tosiaan, on tuossa jonki verran päättelemistä, kyllä mulla jäis tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan pitää huoli ettei osa mene hukkaan aikojen saatossa :)

   Ei siinä ole lopuksi kuin 96 pääteltävää lankaa. Aika monessa työssä on ollut vielä paaaaaljon enempi ja kaikesta on selvitty :)

   Poista