Sivut

torstai 6. syyskuuta 2012

Nuhanenät

Kun nuhakausi iski, muistin että olin tosiaan aiemmin neulonut pikkujäbälle ne merinovillaiset junasukat! Ärsyttää vaan niin kauheasti tuokin että tasan kerran pesty ja ihan nöyhtäsenä jo. Just tässä joku päivä sitten ihailin meidän vessan mattoa jonka virkkasin 100 % akryylistä niin ei nöyhdän nöyhtää oo missään ja muutenkin pitänyt muotonsa ihan täydellisesti vaikka on pestykin.

Mut joo, vauvalle nyt kumminkin babymerinoa tietenkin ja kai sitä muutenkin täytyy toisinaan hifistellä lankojen suhteen. Sukkia ei asteltu kuvaa varten joten ne vähän roikkuu, heh. Mutta siis oikein aseteltuna ovat nyt juurikin sopivan kokoiset :)

9 kommenttia:

 1. Tein minäkin sukat tyttärentyttätelle (kohta 1vee). Annoin niille nimeksi "Melkein pari" - tuli vähän eri kokoiset - niin ja mistä syystä? En käyttänyt systemaattisesti sinä sinun hyvää kerronmerkkaussysteemiä.
  Nää sukat kuin myös pikkumies on vallan kivat!

  VastaaPoista
 2. Ihanan väriset sukat! Eipä sitä muuten uskoisi, että ennen kävelyikää sukat ovat kaikkein kovimmassa testissä. Osa langoista ei vaan kestä sitä älytöntä hankausta, kun pikkuiset sätkyttelevät jalkojaan hullun lailla. Tai ainakin meillä näin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, melkoista sätkyttelyä on kyllä täälläkin :D

   Poista
 3. Aiemmassa postauksessa sukat olivat turkoosit :o mitä ihmettä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri valaistus ja säädöt. Aina ne on kuitenkin vaaleanvihreät olleet ;)

   Poista