Sivut

tiistai 5. kesäkuuta 2012

4 ja 5

Sen lisäksi että mulla on ranteet paskana ilmeisesti hormonaalisista syistä, on mulle kehittynyt myös jokin imetyslukihäiriö. Miksi muuten oisin kirjoittanut heater kun tarkoitan hater ja craphic kun piti graphic, vitriini kun piti kirjoittaa visiiri jne aivan käsittämätöntä. Ja ei ees huomaa virheitään kuin vasta jollain sadannella lukukerralla. No mut anyway, tässä eilisen ja tämän päivän journalointihaaste. Eilinen oli ihan dorka tajunnanvirtapaska ulkosalta. Mut jännä miten eri käsialaa sitä tulee tajunnanvirtamoodissa kuin pöydän äärellä (vrt. tämän päivän uskonasialistaus).
10 kommenttia:

 1. Sitä kutsutaan imetysdementiaksi, kai se pätee myös oikeinkirjoitukseen.

  VastaaPoista
 2. muistaakseni aivot kutistuu 7% raskauden aikana ja en tiiä palautuuko ikinä. ei ainakaan kolmen ekan vuoden aikana :D

  VastaaPoista
 3. Pitäsköhä munki osallistuu joskus tollasee? :-) en vaa tajuis kaikkii enkukielisii aiheita eri päiville x/ mut ois kiva koittaa, voisikko vaik seuravan kerra ku löydät tollase ni linkata sihe ennen alkua? Ois kiva :) kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä bongaan nää itekin ihan viime hetkellä :D Mut toki jos huomaan paljon etukäteen ni vinkkailen.

   Poista
 4. Voi itku, mulla oli kans tuo ranteet-paskana-oireyhtymä ekan raskauden jälestä! Menee ohi aikanaan, mut todella ärsyttävä! Kantsii kysyä lääkäriltä, mitä särkylääkeksiä voi ottaa kun imettää, jotain reseptivalmistetta ainakin silloin sai ottaa, joka helpotti elämää vauvanhoitoineen kummasti. Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti menis pian ohi, on ihan helvetin tympeetä tällanen. Eikä pysty neuloonkaan! :D

   Poista
 5. Piti ihan tsekata sun tiedot profiilista tuossa Newtonin lakien kohdalla. ;) Eikö tule ristiriitainen olo, jos uskoo sekä noihin että mister Murphyn lakiin? ;) Imetysdementia on tuttu mullekin. Ei kai se ihme ole, jos joutuu esim. nukkumaan parin tunnin pätkissä monta kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ristiriitasta kun harvoin Murphyn laki sotkee mekaniikan peruslakeja :D

   Poista