Sivut

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Taas journaloidaan

Tuo huhtikuun whole month of journaling -haaste jäi tosiaan osaltani lyhyeen kun jouduin sairaalaan ja sit raskaus lopetettiin jne jne vauva sitä ja vauva tätä. Mutta nyt kesäkuuksi on Run with scissors -blogissa "30 day journal challenge" joten katotaan jos pysyisi perässä :) Kuvailen näitä useamman päivän kerrallaan kun ei viitsi yhtä sivua joka päivä lätkästä. Jepjep, tässä kolme ekaa. Tän päivän aihetta ei ole vielä julkaistu mutta en jää tähän hätään odottelemaan. Mullahan on tosiaan tuo yksi ja sama Moleskinen muistikirja jossa on noita haastejuttuja, kivaa kun on paljon samoissa kansissa vaikka mua ahistaakin ajatus että jos muistikirjat jää kesken (tuo on kuitenkin tosi paksu). Oon huono ominpäin journaloimaan tällasia mutta valmiista aiheista on kiva yrittää jotain vaikka ne aiheet joskus onkin ihan tyhmiä :D Mut sit pitää vaan soveltaa! Mä nyt väännän näitä lontoon kielellä koska haasteet on enkuksi.
Kivasti typotellut, höh

7 kommenttia:

 1. mä oon yrittänyt ignoorata nämä jutut, mutta nyt heräsi kiinnostus. Jos tää vie mut mukanaan ni syytän sua. Aikuisten oikeesti en voi olla enää mukana, koska oon myöhässä, mut vähän mukana. Ja mukana oon ainakin sun päivitysten myötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut nyt on vasta neljäs päivä, hyvin ehtii vielä messiin! :)

   Poista
 2. Äh miten ihania sivuja! Mun ei pitäny osallistua, koska missasin alotuksen, mut kyl kai sitten on pakko hypätä kelkkaan myöhäsenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tarvi kellekään kertoo että pari päivää myöhässä on aloittanut ;)

   Poista
 3. ja mä soitin miehelle kauppaan et tuo mulle sopivan kirjasen tätä tarkoitusta varten. Itse ajattelin suomeksi homman hoitaa, mut katsotaan jos vaikka lontooks innostuis :)

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin :) :) Mä yritän tota lontoota senkin vuoksi kun lataan noita sinne Flickr-ryhmään missä siis kansainvälistä. Mieluummin kyllä kirjottaisin suomea.

   Poista
 4. Hei jes säki teet tätä! ♥ Mä alottelin viime viikolla ja ehdein kolmoseen saakka, mut sit jäi kiireitten takii mut meinaan silti tehdä loppuun! :)

  VastaaPoista