Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2012

11

Sain kysymykset ctrl/error -blogista. Kuvituskuvat tältä aamulta kun käytiin lääkärissä. Ei liity oikein mitenkään blogin aihepiiriin muuten kuin että tästä näkee miten conversehörselö näyttää paremmalta henkarilla kuin käytössä :D Ja tuo hoitopöydästä roikkuva puputasku in action täynnä vauvan likapyykkiä!

1. Mikä oli edellinen projektisi?
Nuo viimeaikaiset ompeluhommelit ovat olleet niin nopeita etten oikein projekteiksi kutsuisi mutta pidempiaikaisempi oli se neulottu keltainen takki lintukuvioilla vauvalle.

2. Mikä on seuraava projektisi?
Katsotaan sitten jahka nämä kipeät ranteet ensin paranisivat!

3. Mistä löydät inspiraation?
Mistä vaan, kaikkialta!

4. Mikä on lempi tekniikkasi?
Neulominen ehkä, paha mennä laittaan lempparijärkkään.

5. Teetkö käsitöitä ennemmän itsellesi vai muille lahjaksi?
Itselleni. Mulla on aika suuri kynnys antaa lahjaksi.

6. Mikä on vahvin osaamisesi?
No mitä oon muiden blogeja seurannut niin oon todennut ite olevani aika haka noissa kirjoneuleiden langanjuoksuissa :D Vahva osaaminen on myös se että osaan mennä siitä missä aita on matalin, tai ehkä jopa kokonaan aidattomasta x)

7. Teetkö käsitöitä enemmän vaatteiden tms muodossa vai onko vahvuutesi kodin sisustus?
Kaikkee tulee tehtyä mutta ehkä vaatteiksi luokiteltavia asioita kuitenkin eniten.

8. Mikä oli ensimmäinen tekniikka jonka opit?
Käsin ompelu? Ja kirjonta. Ristipistoja ja kanavajuttuja oon vääntänyt ihan pienestä asti! Kouluikäisenä sitten vasta taisi tulla neulonta ja virkkaus kuvioihin. Koneompelu sitten 9-vuotiaana kun sitä oli koulussa.9. Onko joku projektisi epäonnistunut niin pahasti että se lensi suoraan roskiin sen sijaan että säästäisit materiaalin muihin töihin?
On!!! Yleensä en niin tee vaan dumppaan ne jonnekin kaapin perälle marinoitumaan mutta joskus menee hermot niiiiiiin totaalisesti että koko paska lentää roskiin vaikka siinä olis hyvät materiaalit.

10. Minkä tekniikan haluaisit seuraavaksi oppia?
Njääh, en koe tarvetta.

11. Mikä on lempi käsityöliikkeesi?
Karnaluks Tallinnassa!!! Mutta jos kotimaassa pysytään niin pakko sanoa Lankamaailma Nordia koska oon niin telkkarissakin sanonut ja mitäpä sitä takkiaan kääntämään, paras se on näillä kulmilla :)

3 kommenttia:

 1. Mikä ihana pikku sammakko! :D Hengenahdistusta melkein aiheuttaa söpöilemällä

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton ku se on oikeasti pikkunen! Tuohan joutuu pian hukkaan! :) Millon hän saa oman nimen, vai kerrotaanko sitä ulkopuolisille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se pitää kovaa ääntä niin on hankala hukata :) Nimipaperit vietiin maistraattiin samalla reissulla kun hän kotiutui sairaalasta, en vaan koe tarpeelliseksi käyttää hänen nimeään täällä :]

   Poista