Sivut

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kultakuume

Olin tänään Yle Radio 1:n Kultakuume -ohjelmassa höpöttelemässä virkkauksesta (lähinnä neulegraffittien vuoksi).muokkaamattomat silmänaluset

Ajattelin tälleen jälkikäteen kivasti laittaa linkkiä Areenaan mistä sen voisi kuunnella mutta eihän sitä sieltä löydy! Infoon sit jos löytyy! Uusinta tulee kuitenkin radiosta tänään 12.6. klo 21:15!

6 kommenttia:

 1. Missasin sitten molemmat! YLE ladatkaa se ohjelma äkkiä areenaan!

  Hieno homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajuu että miksei se ole siellä, kuitenkin se tuottaja-jäbä sanoi että se tulee Areenaan heti ohjelman päätyttyä, mutta ei sitä ole!

   Poista
 2. Minä missasin myös!! Sen on parempi löytyä areenasta huomenna meidän muksujen päiväuniaikaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskaltanut etukäteen laittaa mitään kun en yhtään tiennyt mitä siellä pitää höpötellä ja jos oisin ollu tosi nolo niin sit mun ei olisi tarvinnut kertoa kellekään. Mut se meni ihan ok:sti ja nyt sitä ei perkele löydy mistään :P

   Poista
 3. Suako ne sitten lopulta pyysi? Yle radion joku häiskä soitti mulle toukokuun vikalla viikolla ja olisi halunnut haastatteluun about heti. Ekan kerran elämässä oli pakko kieltäytyä (haastattelusta) kun oli kahdet pääsykokeet tulossa, puhe yo-juhlaan kirjottamatta sekä itse lakkiaiset ja juhlat. Ei ihan ollut aikaa. :D Vinkkailin sille teidän muiden blogeja ja sano kyselevänsä muilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon hyvä tällanen jämävaihtoehto, kotiäidillä on aikaa.

   Poista