Sivut

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Pömpeliprojekti

Yhteistyössä Falinen ja Siskon kanssa. Tätä tosiaan alettiin suunnitteleen viime kesänä ja johonkin se talvi siinä vierähti mutta neulottua ja virkattua tuli sen verran että saimmekin kertaheitolla kaksi pömpeliä graffattua! Mahtavaa, tuli niin hienot! :)

(Ja tiedoksi sille eräälle kaupunkilehdelle että jos joku kännykuvaa noi, on sitten ihan turha yrittää linkata mun blogiin kuvan yhteydessä. Soitan taatusti perään ja käytän vielä enemmän kirosanoja kuin viimeksi. Haluan jatkossakin olla ihan vaan nobody läski.)

Ensimmäinen:


Toinen:


Se on jännä että vaikka kuinka yrittäisi tehdä erilaisia, oma jälki toistaa aina itseään. Siksi on niin mahtavaa kun on kolmen eri ihmisen tekemiä osia niin tulee oikeasti sellainen ihana sekametelisoppa :)

43 kommenttia:

 1. Ympäristötaidetta parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 2. "Ja tiedoksi sille eräälle kaupunkilehdelle että jos joku kännykuvaa noi, on sitten ihan turha yrittää linkata mun blogiin kuvan yhteydessä."

  Meinasin kans kirjottaa omaan postaukseen jotain tuohon tyyliin.:D Täytyy seurata mahdollisia kävijämäärän vaihteluita ja jos tulee ilmi et mun blogi on linkattu johki Varttiin niin pitää alkaa toimenpiteisiin.:D

  Mut oli tosi kivaa päällystää tuo pömpeli.:)

  VastaaPoista
 3. Liina: Toivottavasti saavat olla paikoillaan :)

  VastaaPoista
 4. Haha otit sit sen tekstin pois.:D Mä oon ehkä väsynyt tai jotain ku nauran hihitän tääl sille nobody-läskille.:D Kiitos sille anonyymille päivän naurusta.:D

  VastaaPoista
 5. Faline: En usko että toimittajat lukee noin pitkälle. Mä en harrasta kävijämäärämittareita mutta täytyy pitää silmät auki. Oli kyl kivaa! :)

  VastaaPoista
 6. Nykyään täällä bloggerissa on automaattisesti se kävijämääräjuttu et ei tarvi mitään google analyticsii erikseen ees laittaa.;)

  VastaaPoista
 7. Faline: Ai jaa :O Mä en periaatesyistä kyttää sellasia. Ahdistaa jos se kun Flickrissä näkyy ne ja yks päivä oli tullut yhteen jotain 1200 katselukertaa tuntemattomasta lähteestä :O

  VastaaPoista
 8. Vittu tää on epistä! Mä oon yrittänyt neula vaaville semmosta pötkylää missä ei oo mitään ideaa ees ja sekään ei valmistu IKINÄ ja toiset ne vaan huvikseen päällystää koko kaupungin ohimennen :D

  Mua kiinnostaa kyllä mistä ihmiset tulee blogiini. Varsinkin sen jälkeen kun tajusin edellisen blogin aikaan olevani googlen kuvahaussa viidentenä hakusanalla "pillu". Oma moka oli vielä, olin nimennyt kuvani ehkä hieman ajatuksissani koneelleni ja minkä taakseen jättää...

  VastaaPoista
 9. ihanaisia kaupungin piristyksiä olette tehneet <3

  VastaaPoista
 10. Tosi hieno :)!! Ja hyvä että nähtii loppulinen tuotos näin pian. Oli tuo traileri sen verran kutkuttava :D

  VastaaPoista
 11. Olisit itte kännykkäkuvannu ja laittanu sinne, eiks siitä saa jotkut leffaliput tms.:D

  VastaaPoista
 12. Oi mutsi mutsi: :D Kyllä sitä itekin katottiin että noista sais jo melko hienon peiton :D Mutta mitäpä sitä peitolla, kadulle vaan! Mä en halua kävijälaskuria koska ensinnäkin ahdistun siitä jos sieltä paljastuu jotain epämukavaa ja sen lisäksi itteeni ahdistaa surffailla jos kaikki näkee missä käyn ja kuinka usein :P Kuvat yritän nimetä aina tosi epämääräisesti ettei sit heti lävähdä googleen.

  Hanna: No on! :)

  Anna: kiits :)

  Maria: :) :) :)

  Elli: Joo, ehdin sit kuitenkin laittaan nämäkin heti :D

  AnneVee: Ei kehtaa kun siihen tulee nimi :D

  VastaaPoista
 13. Ahhahhaa, kuinkahan monta peräänajoa sattuu noiden lähistöllä? :D Ihan helmiä!

  VastaaPoista
 14. Voi että miten sympaattisia! <3

  VastaaPoista
 15. super hienoa! miten saan teikäläisiä vaasaan bombaamaan?

  edelleen rakastan blogisi!

  VastaaPoista
 16. Kyllä nuo piristää kummasti katukuvaa :) Kaunis!

  VastaaPoista
 17. Mahtavaa! Aivan ihania! :) Sun blogisi on nykyään ihan mun lemppariblogeja mitä seuraan :)

  VastaaPoista
 18. Emma: Toivottavasti ei yhtään ettei neulegraffitit saa huonoa mainetta liikenteen vaarantajina :D

  Tiinanen ja Anski: Kiitos :)

  Mr Surename Here: Jos vaan ehdin jossain välissä niin mellkein kyllä voisikin käydä Vaasassa! :) Silloin kun viimeksi kävin, en vielä tiennyt neulegraffiteista mitään!

  Edla: Niinpä :) Kiitos!

  Bubble ja Shimauuuma: Kiitos :)

  Piiu: Kiitos, ihanaa kuulla :)

  Lace: Thanks!

  VastaaPoista
 19. Ooh, joo päällystkää koko kaupunki! Se ois kivaa.

  VastaaPoista
 20. Aivan mielettömän kivoilta näyttävät! Kiitos blogistasi muutenkin, aina on kiva huokailla sun tekemisien ihanuutta, hymy huulillla täällä aina luen postauksiasi!

  -Loulou

  VastaaPoista
 21. Vähänkö ilahduin kun näin ton numero kakkosen eilen bussin ikkunasta! Laitoitte sit ihan mun työpaikan naapuriin :D

  Näin vähän aikaa sitten kuvan ihan sairaan hienosta päällystetystä puusta ja rupesin miettimään, että kauankohan mulla menis sellaisen lappumäärän neulomiseen. Vastaus: ei tulis ikinä valmiiksi. Sellaisessakin projektissa ois hienoa yhdistää voimat. Mutta ehkä nyt vähän harjoittelen ensin päällystämällä vaikka parvekkeen kaiteen tai jotain :D

  VastaaPoista
 22. PS. Tykkään kauhesti tuosta orava-kirjoneuleesta. Että tekijälle vaan terveisiä!

  VastaaPoista
 23. Jokke: Jos menee vuosi ennen kuin saadaan yks pömpeli ideasta toteutukseen niin koko kaupungin päällystämisessä voi kestää jonkun aikaa :D :D

  Loulou: Kiitos :') ihanaa ^___^

  Inari: Totta tosiaan :D Toisen paikka tuli vähän yllättäen koska oltiin suunniteltu alunperin vain yksi ja siis sille paikka. Tuo toinen vaan "tuli vastaan" :D Jos on jotain ideoita mihin pitäisi yhdistellä voimia niin oon messis! Tosi nopeesti saa tehtyä vaikka kuinka paljon jos vaan saa hyvän inspiksen!

  Oravakirjoneule on Falinen käsialaa :)

  VastaaPoista
 24. Niin hienoja! Oispa kiva itsekin kokeilla neulegraffiteja mutta neulominen ei ehkä ole ihan vahvinta osaamisaluettani.

  Tosin ehkä ei kannattaiskaan vertailla omia kädenjälkiä heti näihin teidän taideteoksiin :D

  VastaaPoista
 25. Ihan huippukomeat on! Näyttävät ja näkyvät!

  Bluesea

  VastaaPoista
 26. Hippityttö: Thänks :)

  Kaisa: Neulegraffitit on siitä kivoja ettei niissä tarvitse kunnolla mitään osata, kunhan jotain räpeltää tunteella niin tulee hyvä :)

  Bluesea: Kiitos! :)

  Auli: Kiitos :)

  VastaaPoista
 27. Bongasin ton jälkimmäisen perjantaina ja olin ihan et "OMG!!! Toi on siitä yhestä blogista!":D

  Kiitos piristyksestä:)

  VastaaPoista
 28. kun näin neulegraffitin XXXXlähiön yhdessä risteyksessä niin olisi pitänyt arvata piipahtaa tänne onnittelemaan. siskoneuleen sivuilla olevan kuvan perusteella varmistin paikan, joten olet osasyyllinen. ON HIENO!

  VastaaPoista
 29. Bongasin tuo ensimmäisen tänään ku fillaroin. Jarrut pohjaan ja kameroimaan. Vertailin sit kuvaa ja tuota - kaikki tallessa. Hieno on. Tuon pienemmän olen bongannut aiemmin auton ikkunasta. Ukolle siitä tarinoin, että se on se yks blogi jne. :)
  Tän päivän metrossa on muuten kuva tuosta pienemmästä, leffaliput sillä sitten kuvaaja saanut.

  VastaaPoista
 30. -maiju-: Mahtavaa että se on vielä paikoillaan ja ehjä :) Ja juu, näin kuvan Metrossa :D Se toinen pömpeli oli joitain aikoja sitten Länsi-Vantaan Vartissa.

  VastaaPoista
 31. Ihan älytön idea! Siksi onkin aivan pakko kokeilla!!

  VastaaPoista
 32. Hahaa, aivan ihania nää neulegraffitit! En oo aikasemmin kuullukkaan tollasesta, mut nyt kyllä houkuttelis hirveesti väsätä noita itekki! :))

  http://createdin1992.blogspot.com/

  VastaaPoista