Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Pikku räpylöiden tepsutusta (no läpsytystä!)

Taloyhtiön kukkapenkissä on sorsaemo hautomassa. En malta odottaa että ne kuoriutuu ja alkaa temmeltään tuossa pihassa! Oon jo valmiiksi ihan liikuttunut! :') Sitten ne piipittää lehtien alta ja kävelee jonossa uimaan ja tulee takaisin ja ja ja...

:)

Googletin että se hautoo kuukauden ja sitten huolehtiin poikasista kaksi kuukautta kunnes ne oppivat lentään. Uida ne osaa heti.zoomattuna ;)


En kestä jos niille sattuu jotain!

Mutta hyvä tässä etukäteen romantisoida, kuitenkin sitten kun ne poikaset kuoriutuu, käy tuo sorsa kimppuun joka kerta kun tuosta kävelee ohi. Vetelee siivillänsä pitkin korvia ja puree varpaat.

4 kommenttia:

 1. Oi ihana :D meillä on talonyhtiön vieressä sellainen pieni rapakko jossa ne pikku sorsa piiperöiset ui emonsa kanssa, aina töihin kun olin lähdössä niin juttelin viimekesänä niille piiperöille, naapurin mummut pitää varmaan ihan sekopäänä :D Toivottavasti niitä tulee siihen tänäkin kesänä :D

  VastaaPoista
 2. Ruu: Awwww, niin söpöä! :) Eiköhän niitä tule joka jorpakkoon joka kesä, toivotaan niin :)

  VastaaPoista
 3. Kenelläköhän ei oo vauvakuumetta?
  Yleensä ihmiset hommaa harjoittelukappaleeksi koiran, mutta miksei sorsallakin voi harjoittaa ja fiilistellä pesänrakennusviettiä.

  Tiuhti

  VastaaPoista